ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ

Πέμπτη 05 Οκτωβρίου 2023



ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!


        Ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι του στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ στο Καραϊσκάκη παρά το γεγονός πως ήταν πολύ καλός και είχε πολλες τελικές, κατάφερε να…χάσει! Τα πράγματα τώρα έχουν αλλάξει και απόψε πάει για την νίκη στη Σερβία! 

       Μετά το άνετο «διπλό» (0-3) στα Ιωάννινα επί του ΠΑΣ, για την 7η «στροφή» της Stoiximan Super League, οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται και πάλι στην Ευρώπη και θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο γήπεδο των Σέρβων, την πρώτη τους στη φάση των ομίλων του φετινού θεσμού.

       Να δούμε τι λέει το ρεπορτάζ 

    «Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, γνωρίζοντας την ποιότητα της Μπάτσκα Τόπολα, καταστρώνει τα πλάνα του, για να «κατεβάσει» την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στη Σερβία, με στόχο την πρώτη φετινή νίκη των Πειραιωτών στη φάση των ομίλων του Europa League (Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Εσε, Καμαρά, Σολμπάκεν, Μασούρας, Φορτούνης, Ελ Κααμπί το πιθανό σχήμα).

      Υπενθυμίζεται, ότι η αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι πρώτη και αήττητη στο σερβικό πρωτάθλημα. Για το λόγο αυτό, τόσο το προπονητικό επιτελείο όσο και οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου γνωρίζουν τη δυσκολία του ματς στη Σερβία, όμως ξέρουν ότι με νίκη επί της ομάδας του Ζάρκο Λάζοβιτς, παίρνουν προβάδισμα για την τρίτη θέση στον όμιλο του Europa League»!


ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ


        Ο Άγιαξ που περνάει κρίση έχει έρθει με σκοπό να κάνει από εδώ από την Ελλάδα ένα νέο ξεκίνημα. Το ερώτημα είναι εάν η ΑΕΚ θα την αφήσει; 

        Η ΑΕΚ λοιπόν αναμένεται να υποδεχτεί τον Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια και την Opap Arena, για τη 2η αγωνιστική του UEFA Europa League και το Sportal σας θυμίζει την τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων, αλλά και τα αποτελέσματα των «κιτρινόμαυρων» απέναντι σε ολλανδικές ομάδες σε ελληνικό έδαφος. 

       Η Ένωση αφήνει στην άκρη την ήττα από τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα και στρέφει το βλέμμα της στο πολύ σημαντικό, αλλά και δύσκολο, παιχνίδι με τον Άγιαξ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League.

       Oι δύο ομάδες, έχουν βρεθεί στο πρόσφατο σχετικά παρελθόν τους, αντιμέτωπες και πιο συγκεκριμένα, τη σεζόν 2018-2019. Η διαφορά είναι ότι τότε, μονομαχούσαν για τους ομίλους του Champions League. Τότε μάλιστα, το μεταξύ τους παιχνίδι ήταν και αυτό που άνοιγε την αυλαία της φάσης των ομίλων και αποτελούσε την πρεμιέρα τους στον όμιλο.


ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

  

      Με ελλείψεις θα παίξει ο Παναθηναϊκός στο Ισραήλ όπου βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες προκειμένου να εγκλιματιστούν οι παίκτες!

     Είναι γεγονός πάντως πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αρκετές απουσίες για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα, λόγω των τραυματισμών και των περιορισμών από την ευρωπαϊκή λίστα. Ταξίδεψε η ομάδα για το Ισραήλ πριν 3 ημέρες. 

«Οι συνθήκες θα βοηθήσουν τους «πράσινους» να προσαρμοστούν πιο σύντομα στην Ευρώπη», είπαν!

       Να πούμε πάντως ότι ο Γιοβάνοβιτς έτσι και αλλιώς λειτουργεί με mode Europa League, αφού η λίστα της διοργάνωσης τον υποχρεώνει να διαφοροποιήσει τον σχεδιασμό του. Με συγκεκριμένους παίκτες να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

       Ο σκόρερ του 2-2 εναντίον του ΠΑΟΚ, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ δεν δηλώθηκε στην 23άδα του Παναθηναϊκού, οπότε δεν θα αγωνιστεί. Όπως και οι Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, Λάζλο Κλάινχαϊσλερ και Ζέκα.

       Και ακόμη εκτός μάχης θα μείνουν οι τραυματίες Αϊτόρ, Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Άντραζ Σπόραρ αν και δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως, θα ταξιδέψει με την αποστολή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την Πέμπτη θα κάτσει στον πάγκο.


Ο ΠΑΟΚ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ!


      Με στόχο και σκοπό το ΔΥΟ στα ΔΥΟ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στην κατάμεστη Τούμπα την πανίσχυρη Άιντραχτ, σε έναν αγώνα που θα κρίνει την πορεία και των δυο ομάδων στην Ευρώπη!

      Έτσι μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη μέσα στην έδρα της Ελσίνκι στη Φινλανδία με 3-2, ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του την αποψινή κρίσιμη αναμέτρηση της Τούμπας απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

     Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ενδέχεται να κρίνει την 1η θέση του ομίλου, και γι'αυτό όλοι στον οργανισμό του συλλόγου δείχνουν πανέτοιμοι.

      Να θυμίσουμε πως οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στον 7ο όμιλο, παρέα με τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ελσίνκι και Αμπερντίν.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου