Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ!

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023



Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας.
       Ένα δικό μας παιδί.
       Ένας νέος άνθρωπος με όραμα ιδέες και βλέψεις για την πόλη, για την Νέα Φικαδέλφεια και Χαλκηδόνα ο Γιαννης Τομπούλογλου είναι από χθες (15 Οκτωβρίου του 2023) ο νέος ΔΗΜΑΡΧΟΣ!     
       Νίκησε το νύν δήμαρχο γνωστό ηθοποιό Γιάννη Βούρο και από την 1 Ιανουαρίου του 2024 και για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι ο Δήμαρχος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας!
        Ναι πρόκειται για μεγάλη νικη. 
        Ναι είναι θρίαμβος!
       Ένας θρίαμβος όλων μας όπως λέει ο νέος Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου.
       Και για να δείτε το μεγαλείο του ανδρός, το μεγαλείο της ψυχής, πρέπει να σας πω οτι αμέσως μετά την νίκη του δεν περίμενε να του τηλεφωνήσει ο Γιαννης Βούρος, αλλά πήγε ο ιδιος  και τον βρήκε στο δικό του εκλογικό κέντρο δείχνοντας το πόσο τιμά τους αντιπαλους του. 
      «Ήρθα για να σου πω, πως αντίπαλος μου δεν είναι ο Βούρος δεν είσαι εσύ, αλλά τα προβλήματα της πόλης μας. Θέλω μαζί να αγωνιστούμε για αυτά…»! Είπε ο Γιάννης Τομπούλογλου στο Γιάννη Βούρο, ο οποίος τον συνεχάρη και του είπε πως «εγώ έπρεπε να έρθω να σε βρω…»!
       Προσωπικά θέλω να πω πολλά πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στον Γιαννη Τομπολογλου και να του ευχηθώ δύναμη και υγεία στο μεγάλο και δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.
       Γιάννη μου είμαι σίγουρος για την επιτυχία σου. Θα είμαι πάντα κοντά σου.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου