Ο ΛΑΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023


ΛΑΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
        Βλέποντας τα αποτελέσματα της Κυριακής 15 Οκτωβρίου του 2023  και συγκρίνοντας τα με αυτά της περασμένης Κυριακής 8 Οκτωβρίου βγάζω το συμπέρασμα πως ο λαός τιμώρησε την αλαζονεία και το «εμείς είμαστε μόνο»!
         Τα αποτελέσματα, ιδιαίτερα της Αθήνας, αλλά και αυτό της Θεσσαλονίκης δείχνουν  πως ο κόσμος έχει την δύναμη και ανατρέπει τα πάντα! Εκεί που είσαι σίγουρος νικητής βρίσκεσαι πίσω και χάνεις! Είσαι στην κορυφή και πέφτεις! 
          Στην τωρινή περίπτωση του Β’ Γύρου των Αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου χρειάστηκε να γίνουν, την…νύφη πλήρωσε ο Κώστας Μπακογιάννης! Ένας νέος άνθρωπος που για λίγες ψήφους έχασε το δήμο την πρώτη Κυριακή και μπήκε στη διαδικασία της δεύτερης προσπάθειας. Ήταν επόμενο σε αυτή τη δεύτερη ΟΛΕΣ οι δυνάμεις (Ανταρσύα ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ Ακροδαξιοί και λοιπές δυνάμεις)  να ενωθούν και να ανατρέψουν το σίγουρο! Έτσι και έγινε!
           Βέβαια δεν είχαμε την ίδια περίπτωση στη Θεσσαλονίκη. Όπου η απόσταση του ποσοστού ήταν μεγάλο και ο κόσμος είχε δείξει από την αρχή τις προθέσεις του και τη διάθεση του…
            Στην πολύπαθη περιφέρεια της Θεσσαλίας προσωπικά πιστεύω πως ήταν αναμενόμενο. Ουδείς περίμενε πως ο Αγοραστός θα φθάσει στην τελική νίκη!
             Ο πρωθυπουργός που έλαβε το μήνυμα των τελευταίων εκλογικών ανατροπών πιστεύω πως έκανε λάθος που πήγε και έδειξε το πόσο στηρίζει κάποιους! Η μόνη περίπτωση που του βγήκε ήταν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με την μεγάλη και σπουδαία νίκη του Φτωχού!
              Τα υπόλοιπα ο χρόνος θα τα δείξει…

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου