ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΙΤ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023





«Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ…»!
    Διαγραφές συνέχεια στον ΣΥΡΙΖΑ! Ο ευρισκόμενος στην Αμερική αρχηγός του ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε με τουιτ και νέες διαγραφές!  Έθεσε με απόφαση του εκτός κόμματος τους Δημήτρη Βίτσα, Πάνο Σκουρλέτη και Νίκο Φίλη! Και όπως πάει δεν θα μείνει κανένα από τα παλιά και αξιόλογα στελέχη του!  
    Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά στην Κουμουνδούρου, «ο πρόεδρος χρησιμοποίησε τη γνωστή έκφραση και από τούδε και στο εξής θα κινηθούν οι προβλεπόμενες από το καταστατικό διαδικασίες».
Υπενθυμίζεται ότι η ίδια ακριβώς ατάκα χρησιμοποιήθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη και στη διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα.
Σύμφωνα με τον Στέφανο Κασσελάκη οι «διαγραφές» ή «παραπομπές» των κ.κ. Βίτσα, Σκουρλέτη και Φίλη ήρθαν, καθώς, «εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στην τηλεόραση για να αντιπολιτευτούν το ίδιο τους το κόμμα».
      Από την πλευρά τους οι διαγραφέντες υπογράμμισαν στον ότι είδαν τη διαγραφή τους στα δελτία ειδήσεων. «Περιμένουμε να ακολουθηθούν οι διαδικασίες, όπως προβλέπεται από το καταστατικό», πρόσθεσαν. Ακόμη, ανέφεραν, πως, «ο κ. Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα»!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου