Ο ΚΑΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ!

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023



ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ!
      Είναι γεγονός!
      Όταν οι άσχετοι, οι αγράμματοι, οι ημιμαθείς παίρνουν θέση υπεύθυνου στο Ραδιόφωνο το άμεσο μέρος της ενηνερωσης  του λαού, τότε τα πράγματα άντι να πηγαίνουν μπροστά γυρίζουν εκατό χρόνια πίσω!
      Τότε έχουμε τον βηματισμό της χελώνας. Μόνο που εδώ στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ένα βήμα μπρος και δυο πίσω (όπως η χελώνα) αλλά ένα μπροστά και εκατό πίσω!
      Όταν μάλιστα τούς ανατίθεται μια θέση σε ευαίσθητο τομέα οπως είναι η Ενηνερωση χωρίς ο ιδιος να ξέρει τι σημαίνει μικρόφωνο, πως στέκονται μπροστά του, πως μιλάνε, και ποιός είναι ο αέρας, τότε τα πράγματα πηγαίνουν γίνονται χειρότερα! Αρχίζουν οι ανταρσίες, τα κουρέματα, οι φιμώσεις με αποτελέσματα η ακροαματικότητα να πηγαίνει…περίπατο!  
       Θα πρέπει να πει κάποιος σε ολους αυτούς ότι άλλο η γραβάτα και άλλο το…παντελόνι! Και φυσικά  άλλο μικρόφωνο, εκπομπή και γενικά ραδιόφωνο!
       Έχουν  μπερδέψει το μικρόφωνο με ότι αυτοί ασχολούνται στην ιδιωτική τους ζωή και καλά κάνουν! 
        Εδώ στο Ραδιόφωνο αλλάζουν τα γεγονότα. Άλλο τραγιάσκα και άλλο η είδηση!
        Θα πρέπει για όλα αυτά να ενημερωθεί και θα ενημερωθεί το νέο ΕΣΡ, ώστε κάποια πράγματα να μπουν στη θέση τους!
       Ακόμα πρέπει να πω πως το ραδιόφωνο για βα πάει μπροστά χρειάζεται ανθρωποιυς που ξέρουν. Που το αγαπούν. Που έχουν πονέσει γι’αυτό! Ανθρωπιυς που γνωρίζουν και θα οδηγήσουν το σκαφος του ραδιοφώνου με Φυσική μαεστρία!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου