ΜΙΑ ΑΝΟΣΤΗ ΣΟΥΠΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ ΣΤΟ ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023



ΣΤΟ ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ Η ΑΕΚ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 2-0 
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ…ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
    Σε ένα παιχνίδι που οι περισσότεροι θέλουν να ξεχάσουν ιδιαίτερα οι φίλοι του ΠΑΟΚ η ΑΕΚ πήρε τελικά την νίκη! 
    Ήταν ένας αγώνας που χαρακτηρίστηκε ως το ντερμπυ των Δικεφάλων. Βέβαια δεν ήταν πρωταγωνιστές μόνο οι ποδοσφαιριστές! Δόξα…έκλεψε και ο Γερμανός διαιτητής! Αλήθεια ο νέος Αρχιδιαιτητής ο Σουηδός δεν μπορούσε να φέρει ένα μεγάλο όνομα έστω από την πατρίδα του για το ντερμπυ; Βέβαια κουμάντο στην ΚΕΔ  στην Μπαλταική ΕΠΟ κάνει ο Μάνταλος ένας κάτω του μετρίου παλιός διαιτητής. 
    Ντροπή 
    Η ΑΕΚ κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο σε εναν αγώνα χωρίς ένταση. Χωρίς πίεση. Χωρίς νεύρο. Με λιγοστές φάσεις με τζαρτζαρίσματα. Κατέφερε να προηγηθεί στο σκορ με ένα γκολ που πέτυχε ο Πινέδα με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Μάνταλου από τα δεξιά στο 17 λεπτό 
    Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έβλεπαν την εξέλιξη της φάσης χωρίς να μπορέσουν να αποτρέψουν το πολύ ωραίο σε εκτέλεση γκολ του Πινέδα.
    Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ εξακολούθησε να παίζει σαν…υπνωτισμένη, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ στο 54’ με τον Ελίασον να κάνει τα τέρματά της δυο!
    Ο γνωστός Γερμανός διαιτητής Μπριχ (που παίζει χωρίς το σήμα της UEFA (Γιατί άραγε;) έπαιξε 70 - 30! Όπως έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ  έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του. Μάλιστα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα ο Γερμανός ρέφερι εκνεύρισε με τις αποφάσεις του τους παίκτες και την αποστολή του Δικεφάλου της Θεσσαλονίκης! Κατά τα άλλα η αποστολή έληξε με επιτυχία!   
     Σε ρόλο πρωτοπαλίκαρου ο Γαλανόπουλος! 
     Η άλλη κριτική δική σας!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου