ΕΠΑΙΞΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023





ΕΠΑΙΞΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΕΤΣΙ ΝΙΚΗΣΕ 
ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΦΗ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ΜΕ 2-0!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Ο Ολυμπιακός πέρασε αλώβητος και από την Κρήτη! Σε εναν αγώνα που είχε περισσότερε από 15 τελικές στην εστία του ΟΦΗ, έναντι ουδεμιάς της Κρητικής ομάδας έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης μέσα από ένα φανατισμένο γήπεδο!



Ο ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΜΕ ΣΟΥΤ 0-1! 
     Στο 10 λεπτό ο Καμαρά έστειλε ωραία πάσα δεξιά στον Κίνι ο οποίος σέντραρε και ο Ποντένσε από τα αριστερά με απευθείας σουτ άνοιξε το σκορ  0-1 για τον Ολυμπιακό! 
ΑΚΑΡΠΗ ΥΠΕΡΟΧΗ!
      Μετά το γκολ οι ερυθρόλευκοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με κατοχή μπάλας πάνω από 65% πάτησαν πολλές φορές την εστία της Κρητικής ομάδας χωρίς ομως και να σημειώσουν γκόλ. Είχαν μια άκαρπη υπεροχή! 
      Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός συνέχισε το…σφυροκόπημα της άμυνας του ΟΦΗ. Η υπέροχη αυτή δεν άργησε να…καρποφορήσει!
ΣΟΥΤ Ο ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΚΑΙ 0-2!
      Ήταν το 54 λεπτό και σε οργανωμένη επίθεση των ερυθρολεύκων η μπάλα έφθασε στον αμαρκάριστο Πορτογάλο άσο. Ο Ποντένσε με πλασαριστό σουτ την έστειλε στα δίκτυα της εστίας της Κρητικής ομάδας γράφοντας το ΟΦΗ - Ολυμπιακός 0-2!
ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
      Μέχρι και το τελευταίο λεπτό του τρίλεπτου των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός διατήρησε την  υπέροχη. «Μπήκε» πολλές φορές στην περιοχή της Κρητικής ομάδας και έφθασε πολύ κοντά σε επιτυχία ενός ακόμη γκολ. 
      Ο ΟΦΗ προσπάθησε,  αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε σωστά «μπλοκάρει» τα ατού της γηπεδούχου,  με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να πετύχει μια καλή ανάπτυξη. 
      Δίκαιη η νίκη των ερυθρολεύκων.
      Ο Ισπανός προπονητής χωρίς τον σε εκπληκτική φόρμα ευρισκόμενο Φορτούνη, όπως και τον Βραζιλιάνο Ροντινέι παρέταξε τον Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ στο Ηράκλειο στον αγώνα με τον ισχυρό ΟΦΗ. Στη θέση του Φορτούνη ο Ποντένσε. Μπροστά στην επίθεση δεξιά έπαιξε ο Τζοβετιτς και αριστερά ο Σολμπακκεν. Στην άμυνα στη θέση του Ροντινέι ο Κίνι!






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου