Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΕΛΕΧΗ!

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023







Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ 
ΓΚΟΛ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ 
ΠΕΤΥΧΕ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΑΛΑΣ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Η Εθνική μας παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα αμυντικά έδωσε τη δυνατότητα στην Ολλανδία να δείχνει ανώτερη και ακαταμάχητη! Μετά το πρώτο 15λεπτο η Ολλανδία ανάλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πάτησε πολλές φορές την περιοχή της Εθνικής μας. Κέρδισε μάλιστα και έξι κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο! Είχε κατοχή μπάλας 65% και γενικά στο 45 λεπτό αυτό μας πίεσε πολύ! 
      Η υπέροχη αυτή της Ολλανδίας στο πρώτο ημίχρονο είχε ως αποτέλεσμα εκτός από τα κόρνερ και ένα κερδισμένο πέναλτυ!  
ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ!
     Ήταν το 25’ και ο Κουλιεράκης υπέπεσε σε πέναλτυ. Πέναλτυ που κτύπησε στο 27’ ο Βερχόφεν αλλά ο Βλαχοδήμος έπιασε την μπάλα και κράτησε το μηδέν μηδέν.
      Στο δεύτερο ημίχρονο η Ολλανδία έπεσε σε απόδοση. Κλείστηκε στην άμυνα δίνοντας χώρο στη Εθνική μας. Και ενώ όλα έδειχναν πως είμαστε έτοιμοι για το «κόλπο Γκόρτσο», σε αντεπίθεση των Ολλανδών ο Παυλιδης υπέπεσε σε πέναλτυ!
ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ 0-1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ!
      Στο 89’ ο Παυλίδης που είχε γυρίσει στην άμυνα μας γκρέμισε επιθετικό της Ολλανδίας και ο Ισπανός διαιτητής έδειξε για δεύτερη φορά το σημείο του πέναλτυ, το οποίο κτύπησε ο Φ. φαν Ντάικ, αφού πρώτα ο διαιτητής είδε την φάση στο VAR στο 90+3, κάνοντας το 0-1!
ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΓΙΕΤ!
      Λίγα λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα ο διαιτητής τον οποίο ο ρέφερι VAR κάλεσε να δει μια ακόμη φάση. Ήταν μια ανατροπή ενός Ολλανδού από τον Ρέτσο. Την ώρα που έφθανε στην οθόνη δέχθηκε τις έντονες διαμαρτυρίες του Πογιετ. Ο Ισπανός διαιτητή του έδειξε αμέσως την κόκκινη κάρτα! Έτσι ο Πογιετ ΔΕΝ θα είναι στον πάγκο της Εθνικής μας με την Γαλλία. Θα βρίσκεται στα επίσημα του γηπέδου!
ΛΑΘΗ ΠΟΓΙΕΤ!
      Το παιχνίδι χάθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή. Έστησε αμυντικά την ομάδα μας και έδωσε χώρο στην Ολλανδική ομάδα! Κάτι που φάνηκε με τις αλλαγές που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι από το 65 λεπτό και μέχρι το δεύτερο πέναλτυ η Εθνική μας είχε κατοχή μπάλας και έφθασε κοντά στο γκολ! Κάτι που δεν κατάφερε  αντίθετα με την Ολλανδία που πέτυχε το στόχο της, που ήταν μόνο νίκη! 
      Μετά τον αγώνα με την Γαλλία θα αναφερθώ σε κάποιες άγνωστες σκοπιμότητες…
      Καλύτερος όλων ο Βλαχοδήμος. Διακρίθηκαν ακόμη ο Ιωαννιδης ο οποίος στο 50 έπαιξε μόνος του όλη την αμυντική διάταξη της Ολλανδίας και έφθασε κοντά στο γκολ. Πολύ καλός ο Ρέτσος και ο Τσιμίκας. Χωρίς βέβαια να υστερήσουν οι υπόλοιποι! 
      Με τρία στόπερ, χωρίς τον Γιακουμάκη, αλλά επιμένοντας σε κάποιους συγκεκριμένους παίκτες,  ο Πογιετ παρουσίασε την Εθνική μας, κόντρα της Ολλανδίας

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου