ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ «ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ…»!

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ     ΙΣΤΟΡΙΑ    Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕ…
       Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, λένε οι Κινέζοι και έχουν απόλυτα δικιο. Δείτε αυτή την φωτογραφία που είναι ιστορική. Είναι η ομάδα μου στην πρωινή εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ-ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ που για πολλά χρόνια σας κράτησε συντροφιά από την ΕΡΤ ΕΡΑ.
       Είναι γεγονός πως οι συνάδελφοι έδιναν κάθε πρωί τον καλύτερο τους εαυτό και έφεραν την εκπομπή στην κορυφή της ακροαματικότητας, στην πρωινή ενημέρωση! Και όπως πολύ σωστά λένε οι προπονητές «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει…»! Αυτό είχα καταφέρει και η εκπομπή μας κέρδιζε καθημερινά την πρωτιά και τις εντυπώσεις!
         Στην φωτογραφία που βλέπετε είναι. Από τα αριστερά όρθιοι ο μουσικός παραγωγός Βαγγέλης Κιάμος, που έντυνε μουσικά την εκπομπή από τις 08.30 μέχρι και τις 10.00. Δίπλα του η συνάδελφος Λένα Κολοκυθά. Κοντά της η αείμνηστη συνάδελφος Νίνα Ασημακοπούλουλου. Στην γωνία είναι ο μουσικός παραγωγός Γιάννης Γαβρίλης, ο οποίος είχε την ευθύνη των επιλογών των τραγουδιών από τις 07.00 Έως και τις 08.30. Κάτω σειρά και καθήμενοι η συνεργάτιδα μου, αρχισυντάκτρια της εκπομπής, η Χρυσά Παχούμη. Και δίπλα της στην γωνία η αφεντιά μου. Πρέπει να πω πως είχα την ευθύνη, την επιμέλεια και την παρουσίαση της εκπομπής.
         Αλλά χρόνια. Ωραία χρόνια ανεπανάληπτα στο δικό μας ΕΙΡ, στην δικη μας ΕΡΤ ΕΡΑ. Μια εκπομπή. Μια οικογένεια. Μια αγκαλιά. Αυτό ήταν το δικό μας, το καλό  Ραδιόφωνο. 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου