ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ… ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023



ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΟ!*Απολύθηκε ο ιατρος Θέος από τον Ολυμπιακό!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Όλα ξεκίνησαν μετά τα γεγονότα του ντέρμπυ των αιωνίων στο «Γεώργιος Καραισκάκης», το όποιο διεκόπη στο 50 και ενώ ο Ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με το γκολ του Καμαρά! Και όλα πλέον έδειχναν πως οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να κάνουν την πλήρη ανατροπή! Εκείνη την στιγμή κάποιος ανεγκέφαλος φίλαθλος πέταξε μια κροτίδα που έσκασε κοντά στους αναπληρωματικούς που έκαναν ζέσταμα! Ξαφνικά βρέθηκε στο έδαφος ο Χουανκάρ ο οποίος ήταν ζαλισμένος και όπως διαπίστωσαν οι ιατροί του ΥΓΕΙΑ όπου μεταφέρθηκε σχεδόν 2 ώρες μετά, δεν άκουγε καλά. Ο ήχος, ο κρότος της κροτίδας είχε επηρεάσει την ακοή του Ισπανού του Παναθηναϊκού…
      Ύστερα από όλα αυτά και επειδή ο ιατρος του Ολυμπιακού Χρήστος Θέος δεν πήρε θέση για τα γεγονότα, η ΠΑΕ αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με το νοσοκομείο «Μετροπόλιταν», επειδή θεώρησε πως «έπαιξε βρώμικο παιχνίδι» με την υπόθεση του Χουάνκαρ «στο διακοπέν ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»! Και φυσικά άμεση συνέπεια αυτής της απόφασης είναι και η διακοπή συνεργασίας με τον Χρήστο Θέο!
       Να υπογραμμίσω ότι ο κ. Θέος μετέβη μαζί με τους γιατρούς του Παναθηναϊκού στο «Υγεία» όπου διακομίστηκε ο Χουανκάρ. Και από εκείνη την στιγμή δεν έχει κάνει καμία τοποθέτηση για το θέμα ενώ και ο Ολυμπιακός δεν τον κάλεσε στις εκδικάσεις της υπόθεσης ζητώντας τη γνώμη του!
        Πρέπει να τονίσω πως ο ιατρος Χρήστος Θέος βρισκόταν στον Ολυμπιακό από το 2011, έχοντας και σημαντική θέση στο νοσοκομείο. Ύστερα από δώδεκα χρόνια (12) αποτελεί πλέον παρελθόν από το ιατρικό τιμ των «ερυθρόλευκων». Μάλιστα, την αποστολή του Ολυμπιακού στο Λονδίνο ακολούθησε ο ορθοπαιδικός Ανδρέας Πισκοπάκης, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί στον Ατρόμητο!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου