ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΥΛΟ ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ!

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023Ο ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…

     Όταν έχεις τρεις ομάδες που αγωνίζονται στις κορυφαίες κατηγορίας των χωρών τους, τότε όλες οι πόρτες είναι ανοικτές! Μπορείς ακόμη να συνεργάζεσαι και με τον μεγαλύτερο ατζέντη του κόσμου όπως είναι ο Πορτογάλος Ζόρζε Μέντες.
     Ο λόγος για τον Ευάγγελο Μαρινάκη τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Ρίο Άβε, οι σχέσεις του οποίου μα τον Μέντες βρίσκεται στα καλύτερα της! Είναι γεγονός πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει άμεση και συχνή επικοινωνία με το Ζόρζε Μέντες. Έχει ανοίξει «ο απευθείας δίαυλος επικοινωνίας» μεταξύ τους!
       Τι γίνεται με τον Αντόνιο Κορδόν; Θα ρωτήσει κάποιος. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού καταλαβαίνει πλήρως το μέγεθος του Ζόρζε Μέντες και φυσικά κατανοεί πως δεν είναι δυνατό να μη μιλάει απευθείας ο ιδιοκτήτης τριών ομάδων με τον πιο δυνατό παίκτη στην αγορά των ατζέντηδων παγκοσμίως.
        Έτσι συνεχίζει το έργο του, στο πλαίσιο της συμφωνίας του με το Βαγγέλη Μαρινάκη το καλοκαίρι. Το έργο του είναι να βρίσκει μέσω του δικτύου του νέους Έσε και Ορτέγκα. Και βέβαια να εξασφαλίσει τον πολλαπλασιασμό της ποδοσφαιρικής χρηματιστιριακής αξίας των πακτών του Ολυμπιακού αλλά και των άλλων ομάδων ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και αυτό κάνει!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου