ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΓΚΑΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛΣΚΗ!

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023








ΑΠΟ ΓΚΑΦΑ ΣΕ ΓΚΑΦΑ «ΠΕΦΤΕΙ» Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Τούτο το Σαββατοκύριακο είδαμε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη πίσω από τον πάγκο ενός μπαρ στις πανέμορφες Σπέτσες να φτιάχνει κοκτέιλ και να σερβίρει ποτά! 
     Οχι δεν είναι κακό. Ομως οτσν σισαι αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης πρέπει ΟΛΑ να τα μετράς! Και φυσικά να μην κάνεις κάποια πράγματα πού δεν είναι στα καθήκοντα σου!
      Ομως οι γκάφες του Κασσελάκη πέφτουν…βροχή!
      Μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής όπου ο νέος προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης… ξεσπάθωσε λέγοντας εκείνο το αλησμόνητο «οποίος θα φύγει θα είναι αποστάτης», τις τελευταίες ημέρες δεν…κρατιέται.  Έτσι καθημερινά ανοίγει το…κουτάκι και όποιον πάρουν τα σκάγια!
       Στην πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του στον Νίκο Χατζηνικολάου είπε ότι «είδα ένα κενό στον προοδευτικό χώρο στην Ελλάδα και εκλέχτηκα πρόεδρος δημοκρατικά από τη βάση του κόμματος…»! Αυτό σε συνδιασμό με εκείνο που είχε πει λίγο καιρό πριν ότι «κληρονόμησα ένα άρρωστο κόμμα»  φανερώνει πως η αποδόμηση του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα του Αλέξη Τσίπρα, ήδη βρίσκεται στο δρόμο της…επιτυχίας! Και μου αρέσει που τον πρώην πρωθυπουργό και  πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης τον παρουσιάζει ως μέντορα του!
       Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης του στον ΑΝΤ1, ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε  πως ο…πήχης είναι στο 17% στις Ευρωεκλογές!  Μόνο που δεν μπορεί να κερδίσει με αυτό το 17% τον Μητσοτάκη για τον οποίο είχε δηλώσει στην αρχή πως «στόχος μου είναι να νικήσω και να ρίξω τον Μητσοτάκη»!  Δυστυχώς φαίνεται πως όλα αυτά ξεχάστηκαν.
       Αναφερόμενος στο μαξιλαράκι των 37 δισεκατομμυρίων που άφησε το κόμμα του τόνισε χαρακτηριστικά. «Πιο μνημονιακή απόφαση δεν έχει γίνει από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από αυτό το “μαξιλάρι” του κ. Τσακαλώτου. Ξεκάθαρο αυτό»! Και χωρίς να χάσει χρόνο συμπλήρωσε ότι «ο πρώην υπουργός θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μέρος του για να καλύψει λαϊκές ανάγκες»!  Η θέση αυτή του νέου προέδρου έφερε νέους τριγμούς στα θεμέλια του ΣΥΡΙΖΑ! Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πήρε την ομάδα του και έφυγε! Όχι πως θα έμενε δηλαδή…
        Άλλη μια γκάφα ο Κασσελάκης έκανε το πρωί της Κυριακής 19 Νοεμβρίου. Μαζί με τον σκύλο του και χωρίς τον σύντροφο του Τάιλερ βρέθηκε ανάμεσα σε τουρίστες που ήθελαν να ανέβουν στον ιερό βράχο. Κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να τον είχε ενημερώσει πως ουδείς μπορεί να πατήσει το πόδι του στην Ακρόπολη συνοδευόμενος από τη κατοικίδιο του! Και θέλω να πω πως αγαπώ πολύ τα κατοικίδια. Αλλά για φανταστείτε μια Ακρόπολη γεμάτη με σκυλάκια και γατάκια;  
         Τώρα την περασμένη Δευτέρα 20 του μήνα στην εκπομπή η «καθημερινότητα  του πολίτη» που μεταδίδεται στο Κόκκινο, στο  Ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ,  ο Στέφανος Κασσελάκης που όπως φαίνεται θέλησε να προλάβει τις εξελίξεις έστειλε μήνυμα στην ομάδα Αχτσιόγλου. Χαρακτηριστικά τόνισε. 
«Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα»! Βέβαια η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου δεν περίμενε τον Κασσελάκη. Εδώ και καιρό έχει αποφασίσει να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ και να κινηθεί στην Βουλή ανεξάρτητη! 
     Στην ίδια εκπομπή στο Κόκκινο ο Κασσελάκης υπερασπίστηκε τον Πολάκη που είναι ο «αντ’αυτού» και ο οποίος πάτησε τον όρκο του ως ιατρος στον Ιπποκράτη και δημοσιοποίησε χωρίς ντροπή την ασθένεια της Σίας Αναγνωστοπούλου, επειδή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε το καπελάκι της και έφυγε! 
    «Ο Κασσελάκης είναι ο “fake Τραμπ” της Ελλάδας. Δεν είναι σίγουρα τόσο πλούσιος, όσο ο Τραμπ, μιας και το βιογραφικό του είναι μια “φούσκα”. Αλλά εν Ελλάδι δυστυχώς ό,τι δηλώσεις είσαι», σημείωσε σε άρθρο του ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Σταθάκης.  Και ναι. Έχει δίκιο ο καθηγητής. Ο Κασσελάκης  είναι μεγάλος Τραμπίστας. Με τη διαφορά πως αυτός, ο ψεύτικος δεν ξέρει ούτε τι λέει, αλλά ούτε τι κάνει!  
        Γεγονός είναι πως δεν τον…προλαβαίνουμε τον Στέφανο που καθημερινά πέφτει από γκάφα σε γκάφα! Και το ανησυχητικό είναι πως οι γκάφες του, δεν έχουν τελειωμό!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου