ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ…

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023



ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ!
Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ 
ΑΒΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΙΣΟΠΑΛΗ 2-2 ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Οι παίκτες της Εθνικής μας μπήκαν αποφασισμένοι στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ για να μην χάσουν από την παγκόσμια δύναμη Εθνική Γαλλίας, η οποία στα προκριματικά για το Γιουρο, στον όμιλο μας, είχε μόνο νίκες! Άλλωστε είχε έρθει στην Αθήνα αφού πρώτα είχε…φιλοδωρήσει το Γιβραλτάρ με 14-0!
   Έτσι οι παίκτες μας με σύνθημα και στόχο το «Εδώ είναι Ελλάδα και όχι Γιβραλτάρ!» κατάφεραν να αποσπάσουν να πάρουν δίκαια την ισοπαλία!
ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ 
    Στο πρώτο 20 λεπτό του αγώνα οι Γάλλοι έδειξαν πως έχουν ομάδα με ποιότητα. Έφθασαν πολλές φορές στην περιοχή της Εθνικής μας, αλλά ήταν εκεί ο Βλαχοδήμος και  με  εντυπωσιακές αποκρούσεις διατήρησε το μηδέν.
ΔΟΚΑΡΙ ΓΚΡΙΕΣΜΑΝ
    Ήταν το 33’ όταν ύστερα από σέντρα του Ντεμπελέ και αδράνεια του Μαυροπάνου και του Βλαχοδήμου στην άμυνα, ο Γκριεσμάν από καλή θέση έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο κάθετο δοκάρι της εστίας της Εθνικής μας. 
Ο ΚΟΛΟΜΑΝΙ ΣΟΥΤ 0-1!
    Δυο λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου (43’)  ο Κολομανι με δυνατό σουτ από πλαγιά θέση έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου Βλαχοδήμου να την αποκρούσει, κάνοντας το 0-1 για την Γαλλία. 
     Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Εθνική μας ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και…επισκέφτηκε πολλές φορές την εστία των Γάλλων ιδιαίτερα στο δεκάλεπτο από το 55’ έως και το 65’. 
ΓΚΟΟΟΛΛΛ Ο ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ 1-1!
     Στο 56 λεπτό η Εθνική μας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με δυνατό σουτ του Μπακασέτα, έπειτα από αλλεπάλληλα σουτ στο τέρμα των Γάλλων! Ήταν το πρώτο γκολ που σημείωνε η Εθνική μας εναντίον της Γαλλίας! 
ΓΚΟΟΟΛΛΛ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 2-1!
      Μέσα σε πέντε λεπτά ήρθαν…τούμπα όλα. Στο 61’ η Εθνική μας μπόρεσε να κάνει την ολική ανατροπή! Ο Γιαννούλης «έκλεψε» την μπάλα και έκανε πάσα στον Ιωαννίδη ο οποίος με δυνατό ευθύβολο σουτ έκανε το 2-1! 
ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΦΟΦΑΝΑ 2-2!
    Ήταν το 74 λεπτό ο Εμπαπε τράβηξε πάνω του τρεις παίκτες και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Φοφανά ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Βλαχοδήμου κάνοντας το 2-2!
ΔΙΠΛΟ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ
    Ήταν το 90 λεπτό και οι Γάλλοι έφθασαν κοντά στο 2-3! Η μπάλα με επέμβαση του Ζέκα κτύπησε και στα δυο κάθετα δοκάρια της εστίας του Βλαχοδήμου. Έγινε έλεγχος και από το VAR και έδειξε πω δεν πέρασε την γραμμή!
ΠΕΜΠΤΟ ΔΟΚΑΡΙ Ο ΕΜΠΑΠΕ!
    Ακριβώς στο 90+5 ο σταρ της Γαλλίας ο Εμπαπέ «έπιασε» δυνατό σουτ την μπάλα βρήκε με τα ακροδάχτυλα του ο Βλαχοδήμος, η οποία αφού κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, βγήκε κόρνερ!
    Εδώ είναι Ελλάδα και όχι Γιβραλτάρ έλεγαν οι  Έλληνες φίλαθλοι!
    Ο Γερμανός διαιτητής και οι βοηθοί μου έπαιξαν υπέροχα και έδειξαν τι σημαίνει άψογη διαιτησία! 
    Οι δυο προπονητές παράταξαν ότι καλύτερο     διαθέτουν αυτή την ώρα. Και όπως διαμορφώθηκε ο αγώνας το τελικό 2-2 θεωρείται και είναι δίκαιο αποτέλεσμα!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
EURO 2024 - ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ!

    Έπειτα από τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων η τελική βαθμολογία στο δεύτερο όμιλο του euro 2024 έχει διαμορφωθεί ως εξής.
   1. Γαλλία                    22
   2. Ολλανδία              18
   3. Ελλάδα                  13
   4. Ιρλανδία                  6
   5. Γιβραλτάρ                0

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου