ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΘΕΟΔΩΝΗ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023



ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ      ΙΣΤΟΡΙΑ        ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΘΕΟΔΩΝΗ  ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!
       ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!
      Όταν ψάχνω στο αρχείο μου βρίσκω πολλές θύμισες! Ενσταντανέ που με συγκινούν και με γυρίσουν πενήντα και πλέον χρόνια πίσω! Με πηγαίνουν στο τότε! Στη δική μας εποχή! Τότε που το Ραδιόφωνο δεν ήταν μόνο εκμετάλλευση! Τότε που το δικό μας Ραδιόφωνο είχε αποστολή. Τότε που όλοι «καρφωμένοι στο ράδιο» (έτσι έλεγαν το Ραδιόφωνο) άκουγαν αληθινές ειδήσεις και όχι προκάτ και γκουγκλαρισμένες! Τότε που ο κόσμος έλεγε ΤΟ’ΠΕ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ!
        Γι’αυτό όταν μιλάω για εκείνη την δικη μας εποχη με πιάνουν κλάματα! Συμπαθάτε με που το λέω μα αυτή όμως είναι η πραγματικότητα!
        Σήμερα συγκινημένος δημοσιεύω δυο ιστορικές φωτογραφίες, που μεταξύ τους απέχουν καμία πενηνταριά χρόνια και ίσως παραπάνω!
        Είμαι με τον αδελφικό μου φίλο και καλο συνάδελφο Πάνο Θεοδώνη τον σπορκάστερ που είχαμε (από τους καλυτέρους που είχαμε στο ΕΙΡ και μετέπειτα στην ΕΡΤ ΕΡΑ) και που με κρυστάλλινη φωνή περιέγραφε τους αγώνες στη Θεσσαλονίκη και ως απεσταλμένος μας εκτός Ελλάδος συνοδεύοντας τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, τον Ηρακλή αλλά και άλλες ομάδες στις Ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις!
           Ο Πάνος Θεοδώνης ένας συνάδελφος ΜΑΛΑΜΑ με μια λέξη! Τέτοιοι που σήμερα σπάνια βρίσκεις ή συναντάς!
           Στην πρώτη φωτογραφία μας βλέπετε κάπου εκτός Θεσσαλονίκης. Στο Πόρτο Καρράς αν θυμάμαι καλά. Και στη δεύτερη σε καφέ της Θεσσαλονίκης μας πέρυσι! Εκεί όπου θυμηθήκαμε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ που κάποτε θα γράψω.
           Θύμισες συγκίνησης και νοσταλγίας!
           Πάνο μου να είσαι πάντα καλά.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου