ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ Ο Λ Α Τ Α Λ Ε Φ Τ Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ!

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023



Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ 

        Αφου την Παρασκευή 17 του μήνα η Εθνική μας παίξει φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία, την Τριτη 17 Νοεμβρίου η Εθνική μας δίνει ένα ακόμη κρίσιμο αγώνα. Παίζει για τα προκριματικά με την Γαλλία. Ο αγώνας εχει χαρακτηριστεί και είναι τελικός! 
        Για το παιχνιδι αυτό ο Πογέτ που εβγαλε συμπεράσματα απο το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία θα παρατάξει την καλύτερη εντεκάδα εναντίον της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης, της Γαλλίας,
        Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογέτ έκανε γνωστούς τους ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του, για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών με τη Γαλλία (21/11, 21:45).
        Συγκεκριμένα.
       Τερματοφύλακες: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος.
       Αμυντικοί: Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Γιαννούλης, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης.
       Μέσοι: Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας.
       Επιθετικοί: Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης.
       Τώρα.
        Η Γαλλία θα παραταχθεί με τον Κιλιάν Εμπαμπέ και τα μεγάλα αστέρια της στην αναμέτρηση κόντρα στην Ελλάδα στην 10η αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου του Euro 2024.β
        Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ανακοίνωσε τις 23 επιλογές του, από τις οποίες απουσιάζουν οι Τσουαμενί και Παβάρ, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς που θα τους αφήσουν εκτός μέχρι και τις αρχές του 2024. Στη λίστα βρίσκεται και ο 17χρονος χαφ της Παρί Σεν Ζερμέν ο Ζαϊρέ Εμερί.
         Ο κρίσιμος αγώνας Ελλάδας Γαλλίας θα γίνει στο ΟΠΑΠ ΑΡΡΕΝΑ στις 21.45 την Τρίτη 17 Νοεμβρίου.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου