ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ!

Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2023 



ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ    ΙΣΤΟΡΙΑ     ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΟΑΚΑ!
       Ύστερα από δυο χρόνια από την ημέρα της θεμελίωσης του Ολυμπιακού Σταδίου στις 8 Ιανουαρίου 1980 από τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή, έγιναν τα εγκαίνια  στις 8 Σεπτεμβρίου του 1982. Ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής (είχε εν τω μεταξύ εκλεγεί στο Ανώτατο Αξίωμα) εγκαινίασε,    το ΟΑΚΑ που πήρε το όνομα του νικητή του Μαραθωνίου δρόμου του 1896, Σπύρου Λούη, ο οποίος κατοικούσε στο Μαρούσι,    μέσα σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα.
         Δείτε τι έγινε λίγες ώρες πριν από τα εγκαίνια στο ΟΑΚΑ. 
         Όταν που λέτε έφθασα στο ΟΑΚΑ για να δω από που θα κάνουμε την ζωντανή περιγραφή της εκδήλωσης των εγκαινίων με ακολούθησε ένας…φίλος που είχα λίγο πριν γνωρίσει στον προαύλιο χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου! Ήταν μάλιστα μαζί μου συνέχεια. Παρακολουθούσε τις συζητήσεις μου με τους  τεχνικούς της ΕΡΤ για τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν την μετάδοση της τελετής! 
         Ο φίλος μου ο Μπλακ (αυτό το όνομα του έδωσα!) πριν από την μετάδοση ήθελε να μάθει και αυτός ποια θα ήταν η θέση του στα δημοσιογραφικά παρακαλώ. Ήθελε μάλιστα να ήταν δίπλα στη δική μου! Άλλωστε το βλέπετε και στην φωτογραφία που είναι εκείνης της εποχής. Πριν δηλαδή από 41 χρόνια!
         Ναι είναι εντυπωσιακή η εικόνα που βλέπετε και η οποία έκανε τον γύρο του κόσμου!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου