ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ…ΕΞΟΔΟ Ο ΜΑΡΤΙΝΕΘ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ!

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023



ΤΟΝ…ΕΚΟΨΕ Ο ΜΑΡΤΙΝΕΘ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ…ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ!
Γράφει ο Γιώργος Κοντονής
       Τελικά ΚΑΘΕ εμπόδιο για καλό λέει ο λαός μας και έχει απόλυτα δίκιο! Ο Σκωτσέζος Τζόρνταν Χόλσγκροουβ δεν άρεσε στον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού και τον…έκοψε πριν καν του δώσει κάποιες ευκαιρίες!
Ο Σκωτσέζος δόθηκε δανεικός στην Πορτογαλική Εστορίλ και σήμερα…βγάζει μάτια!  
        Δεν μπορούσε να βρει θέση ο Χόλσγκροουβ στο ερυθρόλευκο ρόστερ και προτιμήθηκε να δοθεί δανεικός στην Εστορίλ, που είναι μια ομάδα με παράδοση στους δανεικούς! Δηλαδή σε παίκτες που την βλέπουν ως σκαλοπάτι για να βγουν στην αφρόκρεμα και να αυξήσουν την αξία τους.
         Να προσθέσω, σύμφωνα βέβαια με τα μηνύματα που λαμβάνει ο Ολυμπιακός, πως τις τελευταίες ημέρες το όνομα του διεθνή Σκωτσέζου χαφ, που παίζει ως στόπερ μπροστά από την άμυνα αλλά και ως κλασικός αμυντικός μέσος, ήρθε ξανά στην επικαιρότητα λόγω του γκολ που πέτυχε εναντίον της Πόρτο και χάρισε τη νίκη στην Εστορίλ με 1-0!
          Ένας συνάδελφος δημοσιογράφος που ασχολείται ιδιαίτερα πολύ μα το ποδόσφαιρο της Πορτογαλίας όταν ρωτήθηκε από άλλους συναδέλφους για την περίπτωση του Τζόρνταν Χόλσγκροουβ  τόνισε πως είναι «Τρεχαλατζής, χαμάλης, με ένταση στο παιχνίδι - Δεν κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό - Βασικός σε ομάδα που έπεσε…» και στη συνέχεια πρόσθεσε. «Ο Χόλσγκροουβ είναι για να γεμίζει το ρόστερ σε μια ομάδα στο επίπεδο του Ολυμπιακού, για 5-6 λύση στα χαφ. Τον έδωσαν δανεικό για να το δει καμία ομάδα γιατί, προφανώς, δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό. Για παράδειγμα πέρσι έπαιζε βασικός στην Πάσος Φερέιρα και η ομάδα του έπεσε κατηγορία»!
       Να πούμε ακόμη ότι «Στη βιτρίνα για Πορτογάλους, Ισπανούς και Άραβες - Νέος δανεισμός - κόστος Πώληση με 1 εκατ. ευρώ»!
      Για να δούμε τι θα πράξει τελικά ο Ολυμπιακός που το θέλει πίσω…

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου