ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ CAS!

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023



ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ CAS Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
* ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!
* Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
* Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΚΡΟΤΙΔΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! 

Γράφει ο Γιώργος Κοντονής 
    Είχαν ελπίδες στον Ολυμπιακό πως η απόφαση τιμωρίας του Ολυμπιακού από το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκας, για όλα όσα έγιναν μετά το 1-1 και την κροτίδα,   θα «πέσει» στην δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ!
     Η πρωτοβάθμια απόφαση όμως παρέμεινε «ως έχει» και από τη δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ! Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» χάνουν το ματς με 0-3 και τιμωρούνται με αφαίρεση ενός βαθμού, ενώ παράλληλα, τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία κόσμου στο «Γεώργιος Καραισκάκης». 
     Στο σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ αναφέρεται πως η Επιτροπή «Δέχεται τυπικά αμφότερες τις εφέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ’ αριθμόν 280/27-10-2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1.
Απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις εφέσεις.
(αγώνας της 22/10/2023, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, για το πρωτάθλημα της Super League 1)»
      Για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων με την οποία παραμένει η «άδικη τιμωρία των ερυθρολεύκων με μηδενισμό», υπήρξε άμεση αντίδραση του ιδιοκτήτη και προέδρου του Ολυμπιακού Ευαγγέλου Μαρινάκη, στον οποίο δεν άρεσε καθόλου η απόφαση και έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν στον Ολυμπιακό. Είναι γεγονός πως δεν θα αφήσουν να πρεσάρει έτσι η συγκεκριμένη απόφαση, την οποία θεωρούν άδικη!
      Κατά αρχάς όπως λέει το ρεπορτάζ «ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ζητήσει συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο σκοπό έχει να καταθέσει την έντονη διαμαρτυρία των ερυθρόλευκων για τη συνεχιζόμενη αδικία σε βάρος του Ολυμπιακού».
      Από την άλλη στον Ολυμπιακό βλέπουν και την…αφωνία των κυβερνητικών Βουλευτών του Πειραιά οι οποίοι ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ για όλα όσα γίνονται σε βάρος των ερυθρολεύκων. Για την τιμωρία του Ολυμπιακού στο ντερμπυ με τον Παναθηναϊκό.
      Πρέπει να υπογραμμίσω πως υπήρξαν εξελίξεις με το θέμα του Μετροπόλιταν και φυσικά με την απομάκρυνση του ιατρού του Ολυμπιακού Χρήστου Θέου ο οποίος είναι και διευθυντής στο ορθοπεδικό τμήμα του ιδιωτικού νοσοκομείου. 
      Εκείνο που δεν ξεχνούν όλοι πως πρόεδρος του Ολυμπιακού Ευάγγελος Μαρινάκης «ηγείται ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους στα Media που περιλαμβάνουν το πρώτο σε τηλεθέαση Mega, σάιτ κ.α.. και δεν θα είναι… έκπληξη να υπάρξει έντονη αντίδραση και από εκεί…»! 
       Εκτός από την άμεση αντίδραση του κ. Μαρινάκη, ο εκ των αντιπροέδρων της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ο Κώστας Καραπαπάς μόλις έγινε γνωστή η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα story στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει «η αλλοίωση του πρωταθλήματος είναι πλέον γεγονός»! Αναλυτικά στο story του ο κ. Καραπαπάς αναφέρει συγκεκριμένα. «Το έγκλημα ολοκληρώθηκε. Η αλλοίωση του Πρωταθλήματος είναι πλέον γεγονός. Ο Ολυμπιακός θα προφύγει στο CAS και θα στραφεί νομικά κατά όλων όσων συντέλεσαν σε αυτό. Ο κόσμος, η ομάδα, οι προπονητές, η διοίκηση, είμαστε μια γροθιά! Και θα κατακτήσουμε τους στόχους μας ό,τι κι αν συμβεί. Ταυτόχρονα δε θα ξεχάσουμε τους άφωνους πολιτικούς της περιφέρειάς μας και όλης της χώρας, την απούσα από όσα τραγικά συμβαίνουν στο πόδόσφαιρο κυβέρνηση και τον όμιλο Μετροπόλιταν-Υγεία που έπαιξε σε εκατομμύρια φιλάθλους της ομάδας μας ένα βρώμικο παιχνίδι. Από εδώ και στο εξής θα γευτείτε τους καρπούς όσως σπείρατε».
        Τώρα. 
        Όσον αφορά τον ανεγκέφαλο που πέταξε την κροτίδα από την οποία τραυματίστηκε ο παίκτης του Παναθηναϊκού Χουανκάρ και τιμωρήθηκε «ο Ολυμπιακός αφήνει να εννοηθεί πως ο 21χρονος που ταυτοποιήθηκε, δεν ειναι οπαδός των ερυθρόλευκων»! 
         Το ντέρμπυ των αιωνίων, το Ελληνικό ελ κλάσικο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός δεν τελείωσε! Θα συνεχιστεί στις αίθουσες του CAS! Στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο. Εδώ λένε οι ερυθρόλευκοι «θα δικαιωθεί ο Ολυμπιακός…»!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου