ΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ!

Πέμπτη 02 Νοεμβρίου 2023



ΡΕΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!
     Φαίνεται πως καλομάθαμε!
     Αλλά σε ποιόν δεν αρέσει το καλοκαίρι! Ο ήλιος. Η θάλασσα. Ο περίπατος. Και γενικά ο καλούς καιρός. Σε όλους!
     Από την άλλη.
     Δεν γίνεται να έχουμε ανομβρία ρεε παιδιά! Μπορεί να έχουν καταργηθεί στην κυριολεξία όμως οι εποχές, έχουμε Φθινόπωρο. Καιρός είναι να αλλάξει ο καιρός!
     Έτσι η…μίνι κακοκαιρία αρχίζει από σήμερα.
     Σύμφωνα με ΕΜΥ και τους ειδικούς τους μετεωρολόγους ο καιρός από σήμερα αλλάζει.
Ποιο συγκεκριμένα.  
«Φθινοπωρινός θα είναι ο καιρός από την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου καθώς αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης, αναμένεται η ΕΜΥ να βγάλει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης οκως ανακοηνωσε ο αρμόδιος υπουργός Βασίλης Κκίκιας. 
    Σχετικά με το ποιες περιοχές θα επηρεαστούν, οι αρμόδιοι προβλέπουν ότι θα βρέχει κατά διαστήματα στα δυτικά της Πελοποννήσου, στα Επτάνησα, στην Ήπειρο, στην Δυτική Στερεά, στην Μακεδονία και στην Θράκη, αλλά και στην ορεινή Θεσσαλία και στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Στα υπόλοιπα τμήματα της επικράτειας κατά διαστήματα οι νεφώσεις θα πυκνώνουν χωρίς να βρέξει.
Περισσότερα 
Σήμερα Πέμπτη 
     Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, θα σημειωθούν στα Δυτικά , τα Βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο , με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.  Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές. Οι Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 23 βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 25 με 27 βαθμούς.  
Την Παρασκευή 
      Από το βράδυ και από τα Βορειοδυτικά ,  αναμένεται σταδιακή επιδείνωση του καιρού με βροχές και σποραδικές καταιγίδες , που το Σάββατο θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας και θα είναι τοπικά ισχυρές στα Δυτικά , και το Ανατολικό Αιγαίο. Την Κυριακή πάντως θα σταματήσουν , εκτός ίσως από τα δυτικά. Θα ενισχυθούν το Σάββατο οι νοτιάδες στο Αιγαίο , στα 8 και πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το Σ/Κ.
Αττική
      Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη. Άνεμοι: Δυτικοί  3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 26 βαθμούς.
Θεσσαλονίκη 
      Καιρός σήμερα. Τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 23 βαθμούς. 
       Προσοχή λοιπόν γιατί αυτός ο καιρός δεν αστειεύεται.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου