ΜΑΥΡΗ ΝΥΚΤΑ Η ΠΕΜΠΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2023 



ΜΑΥΡΗ ΝΥΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!
      Όλες οι ομάδες μας που υποτίθεται πως αποτελούν και είναι οι ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ της Ελλάδος και συνέχεια μετέχουν στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα έφαγαν την μεγαλύτερη σφαλιάρα! Συνολικά δέχθηκαν 9 γκολ! 
 *Πέντε ο Ολυμπιακός ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ στη Γερμανία 
 *Τρία ο Παναθηναϊκός ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ στην Ισπανία 
 *Ένα η ΑΕΚ εντός έδρας στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ στη
   Νέα Φιλαδέλφεια!
       Όλες παραδόθηκαν ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός με κατεβασμένα τα χέρια και μάλιστα έδειξε πως ήταν εκτός…γηπέδου! 
      Ήταν μια ντροπιαστική εμφάνιση των ερυθρολεύκων που πρέπει να ξεχαστεί αμέσως! Και φυσικά να παρθούν μέτρα και αποφάσεις! Το 5-0 από μια μικρομεσαία ομάδα της Γερμανία όπως είναι η Φραισμπουργκ λέει πολλά! Και δεν καταπίνεται! Τώρα έχει εναν τελικό στο Καραϊσκάκη που πρέπει να νικήσει εάν θέλει να μην…χάσει το τραίνο της Ευρώπης!   
       Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε μετά το 3-0 έφθασε κοντά στην ανατροπή. Πέτυχε δυο γκολ και από ατυχία δεν ισοφάρισε! Έπεσε μαχόμενος στην Ισπανία!
       Η ΑΕΚ η οποία στον πρώτο αγώνα με την Μπράιτον πέτυχε ιστορική νίκη εκτός έδρας νίκη σε αν θυμάμαι καλά με 3-2, εδώ στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπέκυψε στην Μπράιτον και έχασε με 1-0 την ώρα που είχε ανάγκη εστω και τον βαθμό της ισοπαλίας για τη συνέχεια! Τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν πρέπει να πάρει αποτέλεσμα στο επόμενο δύσκολο πολύ δύσκολο και μάλιστα εκτός έδρας παιχνίδι της! 
       Μαύρη νύκτα το βράδυ της Πέμπτης (30 Νοεμβρίου 2023) για το Ελληνικό Ποδοσφαίρου για Ολυμπιακό Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!
       ΕΥΤΥΧΩΣ που κράτησε ΟΡΘΙΑ την ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε με 2-1 την Αϊντραχτ μέσα στο γήπεδο της. 
       Ένα μεγάλο Μ Π Ρ Α Β Ο στο δικέφαλο της Θεσσαλονίκης που κράτησε την ποδοσφαιρική τιμή της χώρα μας πολύ ψηλά!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου