ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥ 5-0!

Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2023



ΧΩΡΙΣ…ΑΝΤΙΠΑΛΟ!
Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΜΕ 5-0
ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
    Στα 60 χρόνια της καριέρας μου δεν θυμάμαι να έχω δει τόσο ΚΑΚΟ τον Ολυμπιακό, όσο απόψε στον αγώνα του με την Γερμανική ομάδα! 
    Ο Ολυμπιακός ήταν κομμένος στα τρία! Δεν υπήρξε καμία συνεργασία των τριών γραμμών. Η μια ήταν απόμακρη από την άλλη! 
    Η άμυνα υπήρξε για άλλη μια φορά η αχίλλειος πτέρνα!  Λάθη επί λαθών. ΚΑΘΕ επίθεση της Γερμανικής ομάδας μύριζε γκολ!
     Ναι έγιναν λάθη και από την πλευρά του προπονητή! Το γεγονός ότι έλειπαν πολλοί πρωτοκλασάτοι παίκτες δεν αποτελεί και δεν είναι δικαιολογία! 
    Ο Ολυμπιακός πρέπει να ξεχάσει την άσχημη αυτή βραδιά και να προετοιμαστεί για τον αγώνα με την Σερβική ομάδα που παίρνει την μορφή τελικού! 
ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗ…ΣΕΝΤΡΑ!
    Ότι δεν ήθελε ο Ολυμπιακός δυστυχώς το…έπαθε! Ήταν μόλις το 3 λεπτό και ενώ ουδείς το περίμενε ο Μ. Γκρεγκόριτς με πλασαριστό σουτ έγραψε το 1-0!
ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΣΤΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ!
    Στο 9 λεπτό, έξι λεπτά μετά, και ύστερα από κόρνερ που κτύπησε ο Ιάπωνας, ο Μ. Γκρεγκόριτς  και πάλι με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0 για την Γερμανική ομάδα! 
    Είναι αλήθεια ότι στο πρώτο τέταρτο του αγώνα ο Ολυμπιακός ήταν κατώτερος των περιστάσεων του αγώνα!
    Οι γραμμές άμυνας κέντρου και επίθεσης ήταν απόμακρες με αποτέλεσμα η Γερμανική ομάδα να παίζει ανενόχλητη!
 ΓΚΟΛ ΜΕ…ΑΝΕΤΗ ΚΕΦΑΛΙΑ!
    Στο 36’ και μετά από σέντρα από τα αριστερά ο Μ. Γκρεγκόριτς και πάλι με…ανενόχλητη κεφαλιά πέτυχε το 3-0! 
ΚΙ’ΑΛΛΟ ΓΚΟΛ!
    Ήταν το 42 λεπτό και η Γερμανική ομάδα εκμεταλλευόμενη την ανύπαρκτη άμυνα του Ολυμπιακού σημείωσε το 4-0, με γκολ που πέτυχε ο Γάλλος  K. Sildillia 42' με σουτ από την μικρή περιοχή. 
    Η Γερμανική ομάδα στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε πως έπαιζε χωρίς αντίπαλο! Και πράγματι έτσι ήταν! Ο Ολυμπιακός ήταν ανύπαρκτος δυστυχώς! Έτσι στα πρώτα 45 λεπτά δέχθηκε τέσσερα γκολ!
ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑ!!
    Στο 47 ο Γάλλος παίκτης της Γερμανικής ομάδας κτύπησε στον αστράγαλο τον Ποντένσε ο οποίος βγήκε με το φορείο. Ο Βόσνιος διαιτητής δεν του έδειξε ούτε κίτρινη κάρτα!!
     Ήταν κακός ο Ολυμπιακός ήρθε και ο Βόσνιος διαιτητής και έκατσε σαν το κερασάκι στην τούρτα! Όχι πως είχε ανάγκη η ομάδα της Γερμανίας την εύνοια του, αλλά…
    Η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Βέβαια η Γερμανική ομάδα κατέβασε ταχύτητα. Όμως αυτό δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός ο οποίος στο 77 λεπτό δέχθηκε ένα ακόμη γκολ!    
ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ…
   Ήταν το 77 λεπτό και ένα ακόμη αμυντικό λάθος της ερυθρόλευκης άμυνας από τον Εσε έδωσε την ευκαιρία στον Ρ. Ντόαν να κάνει το 5-0!
    Και ευτυχώς που οι Γερμανοί πάτησαν φρένο και το σκορ παρέμεινε στο 5-0!!

    Στον τελικό αποψινό αγώνα ο Ισπανός προπονητής Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρέταξε τον Ολυμπιακό με πολλές αλλαγές! Ο Ορτέγκα στα αριστερά της άμυνας. Ο Ντόη στο κέντρο της άμυνας. Ο Αλαξανδρόπουλος στη μεσαία γραμμή. Ο Ελ Κααμπί στη κορυφή της επίθεσης και αριστερά ο Φορτούνης σε ελεύθερο ρόλο. Όπως και ο Ποντένσε στο δεξιό μέρος!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου