ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ; ΝΤΡΟΠΗ!

Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου 2023





ΝΤΡΟΠΗ!
   Αυτό είναι το ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στην πλατεία Ανδρόνικου δίπλα ακριβώς από το κτήριο όπου ήταν πριν ο ΟΠΑΠ επί της Κηφισού. 
   Δυστυχώς το εκκλησάκι αυτό είναι έτοιμο να πέσει. Κάτι λοιπόν πρέπει να γίνει. Η Πολιτεία, το υπουργείο Πολιτισμού αλλά και ο Δήμος Περιστερίου πρέπει να συνεργαστούν ώστε το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου να σωθεί.
   Όπως μου είπε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος  της ΙΜ Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας Ηρακλείου και Χαλκηδόνας ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης ο π. Τιμόθεος Ηλιάκης  «τέτοια εκκλησάκια υπάρχουν  πολλά διάσπαρτα γύρω ή κοντά στην Αθήνα και πρέπει όχι αύριο αλλά χθες η πολιτεία να στρέψει δην προσοχή της πάνω σε αυτό το θησαυρό της Ορθοδοξίας γιατί διαφορετικά σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν…»! 
    Και έχει δίκιο ο π. Τιμόθεος Ηλιάκης. 
    Ο θησαυρός αυτός πρέπει να σωθεί. 
    Κυρία υπουργέ του Πολιτισμού. Κύριε δήμαρχε Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη δείτε το σημερινό video (Σάββατο 02 Δεκεμβρίου 2023) και πάρτε άμεσα απόφαση διατήρησης και συντήρησης όλων αυτών των μικρών εκκλησιών που αποτελούν και είναι ο  θ η σ α υ ρ ό s  μας όχι αύριο αλλά ΧΘΕΣ!
Γιώργος Κοντονής








0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου