ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ!

Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου 2023 







Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!
ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
      Τι πάει να πει πως είναι διεθνής διαιτητής; 
      Όταν δεν σφυρίζει ότι βλέπει αλλά ότι του δείχνει το VAR και οι γραμμές που μπαίνουν με το χέρι! Η μύτη ή φτέρνα του ποδιού του ΕλΑραμπί ήταν ποιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό και άρα οφσαιντ!!!
       Τι λέτε ρεε;
       Και αυτό ήταν το δεύτερο γκολ που ακυρώθηκε! Είχε προηγηθεί η ακύρωση με τον ίδιο τρόπο ενός ακόμη γκολ που είχε πέτυχε ο Μασούρας! 
        Αλήθεια αφού όλα γίνονται από τον ρέφερι VAR από τον Γκορτζίλα στον Βόλο ποιος είναι ο ρόλος του διαιτητή;  Είναι απλός μια μαριονέτα; Μια φιγούρα χωρίς άποψη και θέση;
        Στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες η χρήση τόσο πολύ του VAR δεν γίνεται!
        Εμείς βλέπετε έχουμε την πρωτοπορία και σε αυτό! 
        Ντροπή!
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ!
       Μια ώρα μετά οι ομάδες επέστρεψαν στο γήπεδο και για να περάσουν τα δυο λεπτά έπαιζαν πάσες μεταξύ τους κοντά στην περιοχή του Βόλου! Η κωμωδία τραγωδία έληξε μετά από ενάμιση λεπτό από τον πρωταγωνιστή του αγώνα τον «διεθνή» διαιτητή που σφύριζε μόνο με την…υπόδειξη του ρέφερι VAR!
ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ!
      Ήταν το 15 λεπτό και σε μια μονομαχία του Ρέτσου ο παίκτης του Βόλου βρέθηκα στο τερέν! Ο VAR ρέφερι κάλεσε τον Παπαπέτρου να δει την φάση. Ο διεθνής διαιτητής είδε και αποφάσισε την εσχάτη των ποινών. Πέναλτυ! Και κόκκινη κάρτα στον Ρέτσο! Το πέναλτυ κτύπησε ο Μωραΐτης ο Πασχαλάκης απέκρουσε την μπάλα η οποία έφθασε στον Μωραΐτη και έτσι προ κενής εστίας έγινε το 1-0! Ήταν ένα ΑΥΣΤΗΡΟ πέναλτυ.
ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ Ο ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1-1!
      Στο 39’ ο Ολυμπιακός βρέθηκε για μια ακόμη φορά στην επίθεση και στην αναμπουμπούλα στην περιοχή της ομάδας του Βόλου, ο Γάλλος αμυντικός του Ολυμπιακού Μπιανκόν έπεσε στο έδαφος από γροθιά του Σέρβου τερματοφύλακα του Βόλου. Ο Παπαπέτρου είδε την φάση στο μόνιτορ μετά την υπόδειξη του ρέφερι VAR και έδειξε κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Βόλου και την άσπρη βούλα! Το πέναλτυ κτύπησε ο Ελ Κααμπί και έκανε το 1-1!
ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΥΓΑ!
      Στο 45+12 ο Μύγας που είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα επί του Φορτούνη υπέπεσε εκ νέου σε φάουλ και πάλι επί του Φορτούνη με αποτέλεσμα ο Παπαπέτρου να του δείξει δεύτερη κίτρινη η οποία μετατράπηκε σε κόκκινη. Έτσι και η ομάδα του Βόλου έμεινα με δέκα παίκτες!
      Στο δεύτερο ημίχρονο και οι ομάδες επαιξαν με δέκα παίκτες!
 ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ!
     Ήταν το 49 λεπτό και ο Ιμπόρα μάρκαρε στην περιοχή τον επιθετικό του Βόλου που θεαματικά έπεσε στο έδαφος και ο διεθνής ρέφερι έδειξε το σημείο του πέναλτυ που κτύπησε ο Γκαρσία και έκανε το 2-1!
ΜΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ 2-2
      Τρία λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει. Ύστερα από σέντρα του Μασούρα και ο Καλογερόπουλος στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 2-2! 
ΓΚΟΛ, ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ΑΚΥΡΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ!
      Η ολική ανατροπή δεν ήρθε στο 61 λεπτό. Ο διαιτητής που όλες τις φάσεις τις έκρινε από την τηλεόραση από το VAR λες και δεν είχε δική του άποψη ακύρωσε το κανονικό γκολ που πέτυχα ο Γιώργος Μασούρας, ύστερα από πάσα του Φορτούνη!
      Ντροπή για έναν διαιτητή που θέλει να είναι και διεθνής!
ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΣΥΝΑΧΙΣΤΗΚΕ 
      Στο 90’ ο Ολυμπιακός κέρδισε φάουλ. Το κτύπησε ο Φορτούνης, ο Ελ Αραμπί έπιασε κεφαλιά και με μια δεύτερη κεφαλιά ο Ελ Κααμπί έκανε το 2-3. Όμως ο διεθνής κατά τα αλλά διαιτητής Παπαπέτρου με υπόδειξη του ρέφερι VAR ακύρωσε το δεύτερο κανονικό γκολ των ερυθρολεύκων και έτσι το 2-2 παρέμεινε!
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΡΙΨΗ ΧΗΜΙΚΩΝ!
      Λίγο μετά το 90 λεπτό έπεσαν πολλά δακρυγόνα στο γήπεδο από την Αστυνομία και η ατμόσφαιρα γέμισε με χημικά. Ουδείς μπορούσε να αναπνεύσει! Το παιχνίδι διεκόπη και το γήπεδο σχεδόν άδειασε! 
      Ο Ισπανός προπονητής Ντιέγκο Μαρτίνεθ που χρεώθηκε την συντριβή των ερυθρολεύκων με 5-0 από την Φράιμπουργκ στο αντίο του (;) απο τον Ολυμπιακό παρέταξε την ομάδα στον Βόλο με αρκετές αλλαγές

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου