ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!

Τετάρτη 06 Δεκεμβρίου 2023



ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 
ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!
     Ο Ευάγγελος Μαρινάκης μετά τον Ολυμπιακό, την Αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ και την Πορτογαλική Ρίο Άβε, είναι έτοιμος να αγοράσει μια ακόμη ομάδα από το Ιταλικό πρωτάθλημα ή από το Γαλλικό! Μπορεί όμως να αγοράσει ομάδες και από τα δυο σπουδαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε και τις ομάδες οι οποίες αγωνίζεται στις μεγάλες κατηγορίες των χωρών τους. 
      Είναι γεγονός πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης που φτιάχνει μια ποδοσφαιρική αυτοκρατορία «έχει αποφασίσει να επενδύσει σε ένα συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό μοντέλο, το οποίο να περιλαμβάνει την ιδιοκτησία ομάδων από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης». Μου είπε ένας κοινός μας φίλος. Όταν μάλιστα τον ρώτησα ποιος είναι ο σκοπός και ο στόχος, απάντησε. «Στόχος είναι η συνεργασία μεταξύ των κλαμπ με παίκτες φτασμένους, αλλά και με μεταγραφές νεαρών παικτών ώστε ή να πάρουν υπεραξία ή να κάνουν το ρεστάρτ στην καριέρα του τύπου Μπιανκόνε, Σκάρπα, Ρίτσαρντς κι’άλλων.
        Εν τω μεταξύ και ενώ τα παράπονα του Ολυμπιακού για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Βόλο (2-2) συνεχίζονται, ο ιδιοκτητης των ερυθρολεύκων, της Νότιγχαμ και της Ρίο Άβες ψάχνει για την αγορά και τέταρτης ίσως και  πέμπτης  ομάδας από την Γαλλία ή την Ιταλία!
        Ο Αγγλικός Τύπος αναφερόμενος στο θέμα αυτό σημειώνει. «Δεν έχει περάσει πολυς καιρός από όταν έγινε γνωστό πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε την πορτογαλική Ρίο Άβε, καταβάλλοντας 20 εκατ. ευρώ και σχέδιο για μεταγραφές και βελτίωση των εγκαταστάσεων της ομάδας.
Μάλιστα λέγεται πως καταλυτικής σημασίας για την συγκεκριμένη κίνηση ήταν η σχέση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον μεγαλύτερο ατζέντη του κόσμου, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος τον συμβούλεψε για τη συγκεκριμένη αγορά»!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου