ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Τετάρτη 06 Δεκεμβρίου 2023



ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΡΒΑΛΙΑΛ;
      Μετά την βαρειά ήττα στην Γερμανία και την ισοπαλία στον Βόλο φάνηκε καθαρά η πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να αντικαταστήσει τον Ισπανό προπονητή Ντιέγκο Μαρτίνεθ, τον οποίο θεώρησε υπεύθυνο για τις όχι καλές εμφανίσεις του Ολυμπιακού. 
        Είναι αλήθεια πως το θέμα της αντικατάστασης «έπαιζε» πολύ καιρό και το κερασάκι στην τούρτα υπήρξε το 2-2 στον Βόλο! Έτσι δεν άργησε να βρεθεί ο νέος τεχνικός διευθυντής ο Πορτογάλος Άλβες ο οποίος με τη σειρά του πρότεινε και έφερε προπονητή τον συμπατριώτη του Κάρλος Καρβαλιάλ ο οποίος και έπιασε αμέσως δουλειά! Μάλιστα η πρώτη προπόνηση έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή! 
       Σε βίντεο που η ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα φαίνεται πως «ο Πορτογάλος τεχνικός συμμετέχει στην προπόνηση, δείχνοντας τις ασκήσεις στους παίκτες ενώ ουκ ολίγες φορές μιλούσε μαζί τους για το τι θέλει…»!
        Να σημειώσουμε ότι ο Κάρλος Καρβαλιάλ πριν από την πρώτη προπόνηση, είχε την πρώτη του ομιλία προς την ομάδα ενώ το παρών έδωσε και ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Πέδρο Άλβες, που με τη σειρά του πήρε τον λόγο και μίλησε και εκείνος στους ποδοσφαιριστές.  «Είναι πάρα πολύ δύσκολο κάποιος να αρνηθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό. Αισθάνθηκα περήφανος», δήλωσε ο νέος Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού. Να πούμε ακόμη ότι πριν πει το ναι όπως ο ίδιο αποκάλυψε «μίλησα με πρώην προπονητές του Ολυμπιακού από την Πορτογαλία από τους οποίους άκουσα τα καλύτερα για την ομάδα, όμως του έκαναν λόγο, για την «πάρα πολύ μεγάλη πίεση» που υπάρχει στον Ολυμπιακό. Και αυτό μου άρεσε»!
          Το ερώτημα τώρα είναι. Θα πετύχει στον Ολυμπιακό ο Κάρλος Καρβαλιάλ;


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου