ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ...ΑΠΕΡΓΙΑ!!

Τετάρτη 06 Δεκεμβρίου 2023



ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ…ΑΠΕΡΓΟΥΝ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Δεν ξέρω εάν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω! Εκείνοι που όλοι εμείς μέχρι πριν από λίγο πιστεύαμε πως έκαναν και κάνουν για εμένα ανθρώπινα λάθη όταν διαιτητεύουν χωρίς την ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΠΟΙΩΝ από την ΕΠΟ προς όφελος μιας συγκεκριμένης ομάδας, ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ…ΑΠΕΡΓΙΑ!!!
     Απειλείται λένε η ζωή της οικογένεια τους και η δική τους! Αυτό τονίζουν στην ανακοίνωση τους οι διαιτητές του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκας. Έτσι ανακοίνωσαν και επίσημα την αποχή τους από τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής αφήνοντας όμως ανοικτό πως η…απεργία τους θα συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες! 
        Εδώ θα πρέπει να πούμε πως δεν είναι λίγοι αυτοί οι διαιτητές που με τα σφυρίγματα τους ωθούν κάποιους επιρρεπείς στην ΒΙΑ! Μια βία την οποία έχω υποστεί! Έχω πολεμήσει με νύχια και με δόντια! Και φυσικά την πολεμώ με ΚΑΘΕ τρόπο. Όμως κάποιοι από τους διαιτητές ρίχνουν με τα φαλτσοσφυρίγματα τους λάδι στην φωτιά και η βία άλλο που δεν θέλει!
        Οι διαιτητές, με μια καυστική επιστολή που έστειλαν, ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς Αθλητισμού και Δημόσιας  Τάξης και την ΕΠΟ!  Με την επιστολή τους διευκρινίζουν ότι δεν θα ξανασφυρίζουν εάν οι συνθήκες δεν είναι ομαλές για εκείνους. Σύμφωνα δε με το ρεπορτάζ ακόμα και εάν η ΕΠΟ τους ζητήσει να υποχωρήσουν δεν προτίθενται να το κάνουν. Δεν είναι δηλαδή διατεθειμένοι να συμβιβαστούν αυτή τη φορά.
          Ομαδικό κώλυμα λοιπόν δήλωσαν οι διαιτητές. Όπως έχω σχολιάσει σε πολλές εφημερίδες στο Ραδιόφωνο και στην Τηλεόραση και φυσικά στις ηλεκτρονικές σελίδες μου η ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ναι η μοναδική λύση είναι η διαιτησία να γίνει καθαρά ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ από την ΕΠΟ! 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου