ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΡΑΜΑ ΔΕΙΞΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023



ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΡΑΜΑ
ΔΕΙΞΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ
       Η Ελλάδα θέλει να βοηθήσει αλλά η Αλβανία  σφυρίζει αδιάφορα! Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από τις επαφές πού είχε ο Μητσοτάκης μα τον Ράμα. Και εάν δεν λυθεί το θέμα Μπελέρη η Ελλάδα θα θέσει ΒΕΤΟ! 
      Είναι γεγονός πως ο πρωθυπουργός είπε την πάγια θέση της Ελλάδας ότι «το θέμα ανάληψης καθηκόντων από τον Φρέντη Μπελέρη και το δικαίωμά του σε μια δίκαιη δίκη δεν αποτελεί διμερές ζήτημα Ελλάδας-Αλβανίας, αλλά θέμα σεβασμού του κράτους Δικαίου, που αποτελεί την κορωνίδα της ενταξιακής διαδικασίας, επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο ΕΕ - Δυτικών Βαλκανίων»
        Ακόμη και σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός ο οποίος παρέστη σε δείπνο εργασίας στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής ΕΕ - Δυτικών Βαλκανίων επανέλαβε την ειλικρινή διάθεση της Ελλάδας «να επιλυθεί αυτό το ζήτημα, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα μας υπήρξε και παραμένει από τους πρωτεργάτες της ενταξιακής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων»
       Και φυσικά «η Αθήνα δεν θα δώσει το πράσινο φώς, θα βάλει βέτο, όσο συνεχίζεται η δικαστική περιπέτεια του εκλεγμένου Δήμαρχου Χειμάρας Φρέντι Μπελέρη. Και δεν πρόκειται να ενδώσει στις πιέσεις των εταίρων να βάλει νερό στο κρασί της»!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου