ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ…ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ!

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 



ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ;
 Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Ακούσαμε τη Δευτέρα δια στόματος Παύλου Μαρινάκη, του Εκπροσώπου, τα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση για την βία, που λίγο πολύ ηταν γνωστά! Αλλωστε τα είχα προβλέψει σε ενα σχόλιο μου την περασμενη εβδομαδα και μια ημέρα πριν απο τη σύσκεψη στο Μαξίμου! 
      Από τα μέτρα αυτά, τα οποία τα σχολιάζω με άλλο άρθρο μου, δεν βλέπω πουθενά να αναφέρεται κάτι για τους διαιτητές! Εστω μια κουβέντα. Μια ή δυο λέξεις. Ειναι καλοί. Είναι μέτριοι. Είναι κακοί. Ειναι κατευθυνόμενοι. Μεροληπτούν. Είναι απαράδεκτοι. Είναι πυρπολητές. Είναι αυτοί (οχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι) που ρίχνουν μπουρλότο σε κάποιους αγώνες και με τις αποφάσεις τους προκαλούν την βία. Τι ειναι τελικά; 
       Μήπως και αυτοί, οι διαιτητές ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου φέρουν αν οχι μεγάλη, κομμάτι ευθύνης για την βία στα γήπεδα; Μιλάμε πάντοτε για κάποιες αποφάσεις τους, όπως αυτές που πάρθηκαν πρόσφατα στον Βόλο.
       Ας το δει κι’αυτό η Κυβέρνηση, αν θέλει να βάλει, οπως λέει, το μαχαίρι στο κόκκαλο. Πιστεύω πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα το δει και αυτό και λάβει τις αποφάσεις του. 
       Οι διαιτητές δεν είναι και δεν πρέπει να είναι στο απυρόβλητο.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου