ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024



ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ
      Τούτες τις κρίσιμες ώρες οι Αρχιερείς έχουν πάρει την απόφαση τους και ενημερώνουν τον λαό για τους κινδύνους που εμπεριέχει για το θεσμό της οικογένειας, ο νόμος για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και για την τεκνοθεσία. Πρωταγωνιστικό ρόλο για την ενημέρωση έχουν οι Σεβασμιότατοι Σεραφείμ του Πειραιά, Γαβριήλ Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας, Ιερώνυμος Λάρισας και Τυρνάβου, όπως και όλοι.
       Άκουσα κάποιους να λένε ότι ο Ιερώνυμος δεν είναι Χριστόδουλος. Προσωπικά πιστεύω πως και ο Μακαριώτατος έχει την ίδια δυναμικότητα με τον Μακαριστό. 
       Ας περιμένουμε λοιπόν την έκτακτη συνεδρίαση της ΔΙΣ την Τρίτη, η οποία θα γίνει υπό την προεδρία Αρχιεπισκόπου στις 9.00 το πρωί. Η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος με αντικείμενο την προωθούμενη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για τον γάμο των ομόφυλων, επίσημα θα πάρει θέση και αποφάσεις. 
       Να πούμε ποιο συγκεκριμένα ότι όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση μoναδικό θέμα συζήτησης της έκτακτης συνεδρίασης θα είναι: «Εκκλησία και ‘’θέσπιση γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου’’».
        Θα συνεχιστούν οι αντιδράσεις των Μητροπολιτών για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Έτσι θα έχουμε ομιλίες και κηρύγματα για τους μεγάλους κινδύνους που έρχονται.
        Όλοι πρέπει να σταθούμε δίπλα στην Εκκλησία μας και να πούμε ΟΧΙ σε αυτό που προσπαθούν να επιβάλουν οι λίγοι στους πολλούς

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου