ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ!

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024





ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ!
      Στις 4 το απόγευμα σήμερα Παρασκευή 19!Ιανουαρίου 2024 αρχίζουν οι εργασίες της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη. 
      Η συνεδρίαση γίνεται στο σπίτι του Κασσελάκη. Ενώ άνοιξαν κάποια ξενοδοχεία για να μείνουν οι βουλευτές και τα άλλα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. 
Στις Σπέτσες βέβαια θα είναι, θα βρίσκονται και πολλοί δημοσιογράφοι. Και αυτός είναι ο φόβος και ο τρόμος του Κασσελάκη, ο οποίος από το βράδυ της Πέμπτης είναι στο σπίτι του στο όμορφο νησί και περιμένει να υποδεχθεί τους καλεσμένους του βουλευτές του κόμματος του!
      Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στις Σπέτσες θα είναι και «η βουλευτής Κυριακή Μάλαμα, η οποία αρχικά είχε πει ότι δεν θα πήγαινε στις Σπέτσες γιατί την πειράζει η θάλασσα, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι «μετά τη διήμερη εντατική και αποτελεσματική εργασία μας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη, στα θέματα και στα προβλήματα του πολιτισμού, αναθεωρώ τις σκέψεις μου και θα παρουσιάσω διά ζώσης το Power Point με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες μας για τον πολιτισμό».
       Στο ίδιο ρεπορτάζ διαβάζουμε ακόμη πως «ο Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος επρόκειτο να πάει αύριο στις Σπέτσες, καθώς είναι καλεσμένος να μιλήσει σε θεματικό τραπέζι στο Νταβός, θα επιστρέψει τελικά νωρίτερα προκειμένου να παρευρεθεί στις εργασίες της ΚΟ από σήμερα. Οι βουλευτές θα αρχίσουν να καταφθάνουν από σήμερα το πρωί στο νησί, άλλοι οδικώς και άλλοι με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα μείνουν σε δύο ξενοδοχεία, ενώ από τη μοναδική ταβέρνα του νησιού που είναι ανοιχτή ο οικοδεσπότης θα πάρει τα φαγητά για το δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν των συντρόφων του…»!
       Προσωπικά ήθελα να ήξερα εάν συζητηθεί ο νόμος Κατρούγκαλου που έκανε ολους τους Έλληνες και περισσότερο τα δυόμιση εκατομμύρια των συνταξιούχων ποιο φτωχούς;
       Περισσότερα θα πω μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες. 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου