ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024



Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ 
«Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Γνωρίζω τον Γιώργο Αυτιά από τα πρώτα του βήματα στη Δημοσιογραφία. Έτσι ξέρω  ότι με το σπαθί του έφθασε στην κορυφή. Και πως, δίκαια ο λαός τον εμπιστεύεται, τον αγαπά και τον καμαρώνει! 
     «Το είπε ο Αυτιάς»! 
       Είναι οι 4 λέξεις που καθημερινά ακούγονται από όλους τους Έλληνες και που μεταφέρονται από στόμα σε στόμα παντού. Σε κάθε γωνίας της χώρας!
       Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θα πει έναν ΚΑΛΟ λόγο για το Γιώργο Αυτιά. Όλοι στάζουν μέλι στην κυριολεξία όταν αναφέρονται στο όνομα του και τον θεωρούν «δικό μας άνθρωπο»!
        Και κάτι που ξέρω πως ο ίδιος δεν θα ήθελε να το αναφέρω. Έχω όμως υποχρέωση να το πω. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που με δικές του ενέργειες και χρήματα (χωρίς να είναι πλούσιος) ασθενείς με διάφορες παθήσεις και με καρδιολογικά δύσκολα προβλήματα τους έστειλε σε γνωστά νοσοκομεία. Θεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στην οικογένεια τους, στην εργασία τους και σήμερα χαίρονται την ζωή. 
       Ο λαός, ο απλός πολίτης, οι άνθρωποι της «διπλανής πόρτας», έχουν αγκαλιάσει τον πρωταθλητή Τσάμπιονς Λιγκ και κάτοχο του Σούπερ Καπ της ενημέρωσης τον Γιώργο Αυτιά. Δείχνουν μάλιστα την αγάπη τους με το να τον φέρουν πρώτο και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο στις υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 
       Ακόμη είναι γεγονός πως σε όλες τις κομματικές εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και σε κάθε εκδήλωση επαγγελματιών και επιμελητηρίων της χώρας όπου άρχισε ο Γιώργος Αυτιάς να κάνει την εμφάνισή του, ο κόσμος τον υποδέχεται με παρατεταμένα χειροκροτήματα. Γίνεται στην κυριολεξία αντικείμενο θερμών εκδηλώσεων από όλους. 
        Και όλοι πιστεύουν πως ο διάσημος, ο  πασίγνωστος δημοσιογράφος που «παίζει χωρίς αντίπαλο», για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θα ψηφιστεί από όλους ανεξάρτητα σε ποιο κόμμα ανήκουν! Είναι άλλωστε ο Γιώργος Αυτιάς «ο άνθρωπος όλων των Ελλήνων»!  
        ΑΞΙΟΣ 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου