Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024







Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής

      Στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για το Ευρωκοινοβούλιο, σύμφωνα με τις ζυμώσεις που γίνονται και που βρίσκονται σε εξέλιξη «οι ζυμώσεις», για την κατάρτιση του, θεωρείται σίγουρος ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς. 

       Να υπογραμμίσουμε με την ευκαιρία πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους στενούς του συνεργάτες στη Νέα Δημοκρατία έχουν εξετάσει ήδη την πρώτη λίστα των ονομάτων. Πρόκειται περί γνωστών προσώπων στην Ελλάδα και όχι μόνο. Τα γνωστά αυτά πρόσωπα  θα δώσουν τη “μάχη” του σταυρού στις 6 Ιουνίου του 2024 στις Ευρωεκλογές. Μάλιστα οι εκλογές αυτές, αποτελούν και την τελευταία πολιτική “σφυγομέτρηση” για την τετραετία της Νέας Δημοκρατίας, όπως ισχυρίζονται κορυφαία στελέχη της. 

         Είναι αλήθεια λοιπόν ότι από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συνεργάτες του γράφονται και σβήνονται ονόματα που θα συμπεριληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο, το οποίο όπως έγινε γνωστό στο σύνολο του, θα ανακοινωθεί κοντά στο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της Νέας Δημοκρατίας στα τέλη Απριλίου. 

         Το Συνέδριο θα έχει επετειακό χαρακτήρα. Κι’αυτό καθώς φέτος η Νέα Δημοκρατία συμπληρώνει 50 χρόνια από την ίδρυση της! 


          Είναι βέβαιο πως ο διάσημος

 Γιώργος Αυτιάς και τα άλλα γνωστά δημοφιλή πρόσωπα που θα συμπεριληφθούν στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας θα εκτοξεύσουν την γαλάζια παράταξη στα ουράνια. 

           Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε ο Τηλεοπτικός σταθμός ΑΛΦΑ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τρίτης 30 Ιανουαρίου 2024 από όπου και οι φωτογραφίες.  

Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου