ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

Δευτέρα 08 Ιανουαρίου 2024

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...»
     Επιτέλους. 
     Βγήκε κάποιος από τον Ολυμπιακό που γνωρίζει νομικά και ΑΡΙΣΤΑ τον Ποινικό Κώδικα και τα ειπε χύμα και τσουβαλάτα με ονόματα και διευθύνσεις!
     Τον λίγο πλέον έχει ο Εισαγγελέας κ. Οικονόμου. Και όπως έμαθα και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή για να βγει η αλήθεια των εγκλημάτων που γίνεται συνέχεια ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
     Πρέπει άμεσα να ληφθούν δραστήρια μέτρα γιατι διαφορετικά τα πράγματα θα δυσκολέψουν περισσοτερο. Ας λυθεί το πρόβλημα αυτό κ. Πρωθυπουργέ χθες οχι αύριο. Στα 60 χρόνια της καριέρας μου τέτοιες εγκληματικές ενέργειες και αποφάσεις πρώτη φορά είδα! Και ομολογώ πως ντράπηκα γιατί σε άλλες χώρες ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΤΟ ΕΓΚΛΗΝΑ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΡΙΤΟΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ!
     Ας σταματήσει όλο αυτό και ας μην ψάχνουμε να βρούμε ποιος ρίχνει βενζίνη στην φωτιά της βίας. Τους ονόμασε άλλωστε ο Αλέξης Κούγιας.
Γιώργος Κοντονής 
               Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ 
     «Κατόπιν συνενοήσης με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη, θέλω να τοποθετηθώ με όσο το δυνατόν μεγαλή ψυχραιμία. Δυστυχώς κάθε μέρα μια εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής έναν υπάλληλο της ΕΠΟ, έναν κακοποιό στην κυριολεξία που έστηνε παιχνίδια με τη συμορία της Ηλιούπολης, με τους εγκληματίες που πήγαν φυλακή, έχουν καθίσει σαν βδέλα πάνω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουν δύο κλόουν τον Μάνταλο και έναν Σπυρόπουλο στην ΚΕΔ, τους οποίους έχουν τοποθετήσει εκεί για να παίρνουν μεγάλους μισθούς και είδατε σήμερα τι συνέβη.
Υπήρχε εντολή να εγκαταλείψουμε το γήπεδο. Από σεβασμό στην ιστορία του Ολυμπιακού και σε όλους αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο δεν αποχωρήσαμε. Ένα πεντακάθαρο γκολ, ένα πέναλτι που θα το έδινε και ο καθαρότερος ποδοσφαιρικός ηγέτης, ο Μελισσανίδης, ο άνθρωπος που δεν θα έπρεπε να είναι στο ποδόσφαιρο γιατί έχει καταδικαστικές αμετάκλητες αποφάσεις για δωροδοκίες.
     Ο άνθρωπος που δεν πρέπει να είναι στο ποδόσφαιρο γιατί έχει αμετάκλητες απόφάσεις για δωροδοκίες δημοσίων υπαλλήλων όταν είχε τη σχολή οδηγών. Ο άνθρωπος που διαφεντεύει αυτή τη στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει κλόουν τους υπόλοιπους που είναι στην ΕΠΟ. Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα. Όποιος δεν σέβεται τους ανθρώπους, αυτούς τους φτωχούς που αγαπάνε αυτό το κορυφαίο κοινωνικό κίνημα που είναι το ποδόσφαιρο, δεν σέβεται τη δημοκρατία.
Υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση είναι αυτή τη στιγμή, αυτός που είναι πολιτικός προϊστάμενος του κράτους. Δεν μπορεί να μην βλέπει αυτό που γίνεται εδώ και χρόνια. Δεν μπορεί να μην βλέπει αυτό που γίνεται σε όλες τις κατηγορίες. Δεν μπορεί να μην βλέπει Στήνουν κάθε Κυριακή παθιχνίδια. Δεν είναι δυνατόν να φέρνεις αυτόν τον διαιτητή εδώ.
     Ο κ. Μαρινάκης μου έδωσε μετά από συνενόηση να καταγγείλω αυτό το βρώμικο κύκλωμα. Δυστυχώς ο κ. Βρούτσης είναι νέος στο Υπουργείο θα πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα. Να το έχουν παρακολουυήσει λίγοι έντοιμοι να ε΄ρχονταιο και να καταστρέφουν αυτό που αγαπάμε όλοι.
Μου έχουν στείλει οπαδοί όλων των ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Μου είπαν το γκολ ήταν κανονικό. Το πέναλτι, ήταν πέναλτι.
      Θα συζητήσουμε με τον κ. Μαρινάκη. Ήλπιζα πως αλλάζοντας η Κυβέρνηση και εκεί που γίνονται μεταρυθμίσεις κάτι θα γίνει με το ποδόσφαρο. Έχουν καθίσει στην ΕΠΟ σαν τις βδέλες. Υπάρχει ένας από την Αχαία που γύριζε μαζί με τον Παπαδόπουλο και εξαγόραζε όλες τις ενώσεις. Θα δούμε τι θα γίνει όμως πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία.
     Εγώ δεν έχω καμία ανάγκη. Κανείς δεν μπορεί να διακόψει τη διασκέδαση του Ελληνικού Λαού. Καλύτερα που δεν είχε κόσμο στο γήπεδο γιατί θα είχαμε θρυνήσει θύματα. Είναι πρόκληση και για την Δημοκρατία. Πρέπει επιτέλους να παρέμβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, να διακόψει ο ίδιος το ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί να πρέπει να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός για να γίνει ένα σοκ;
Προσκαλώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση και να διακόψει το πρωτάθλημα να μην συνεχίσει να υπάρχει η ομπρέλα του ανηψιού του σε αυτούς τους εγκλματίες.
     Πρέπει να τελειώνουμε με τους εγκλήματίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ευτυχώς υπάρχει ο κ. Οικονόμου αντιεισαγγελέας και ο κ. Φλωρίδης. Ο κ. Βρούτσης αν δεν μπορεί να αλλάξει. Έπιασαν κορόιδο αυτόν τον Αλαφουζο.
Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Εγώ θα κάνω τα πάντα, είναι πολύ μεγάλος σύλογος ο Ολυμπιακός και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου