Η ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Δευτέρα 08 Ιανουαρίου 2024



ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΣΤΟ ΨΥΧΡΟ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!
    Έγκλημα  
     Ήταν οργανωμένο και με σφαγέα έναν διαιτητή τριτοτέταρτης κατηγορίας ο Ολυμπιακός έχασε! Για την ακρίβεια του έκλεψαν την νίκη! Ή τουλαχιστον την ισοπαλία! Τα είπε άλλωστε και ο προπονητής του Ολυμπιακού που μίλησε για για κλοπή του κόπου και μόχθου των εργαζομένων.  Και έχει απόλυτα δίκιο!
     Ντροπή!
     Ευτυχώς που ο Αλέξης Κούγιας τα είπε ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!
             Ο ΑΓΩΝΑΣ 
     Στο πρώτο… «αναγνωριστικό» 15λεπτο και οι ΔΥ κατάφεραν να…πατήσουν περιοχή καη να δώσουν τα… «διαπιστευτήρια» τους! Στο διάστημα αυτό η ΑΕΚ κέρδισε τρία συνεχόμενα κόρνερ χωρίς κάτι το σπουδαίο! 
ΜΟΝΟΣ ΚΕΦΑΛΙΑ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΙ 0-1
    Ήταν το 32 λεπτό και η ΑΕΚ είχε κερδίσει ένα ακόμη κόρνερ! Εκτελέστηκε από τς δεξιά και ο σχεδόν αμαρκάριστος Γκαρσία έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 0-1 πολύ εύκολα!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΤΣΟΥΜΠΕΡ ΚΑΙ 0-2!
     Στο 38 λεπτό και με τη συμμετοχή του VAR η ΑΕΚ πέτυχε το 2-0. Από κοντινή απόσταση ο Ελβετός Τσούμπερ με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Πασχαλάκη και 0-2…
ΜΕΙΩΝΕΙ Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΣΕ 1-2!
     Στο 44 λεπτό ο Ποντένσε και μετά ο Φορτούνης έδωσε ωραία πάσα στον Μασούρα ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον τερματοφύλακας Στάνκοβιτς της ΑΕΚ μειώνοντας σε 1-2!
Ο ΣΛΟΒΕΝΟΣ ΑΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
     Στο 68 λεπτό ο Μασούρας ύστερα από πάσα του Φορτούνη σημειώνει γκολ που ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΚΩΣ από το Σλοβένο ρέφερι! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ!
ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ…ΕΠΝΙΞΕ Ο !
     Ο Κάλενς ανέτρεψε στο 70’ τον Ναβάρο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν έντονα όπως και ο πάγκος στο Σλοβάκο διαιτητή. Ήταν άλλη μια άδικη απόφαση για τους ερυθρόλευκους! 
ΔΟΚΑΡΙ Ο ΠΙΝΕΔΑ! 
     Ήταν το 80 λεπτό και με κεφαλιά ο Πινέδα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας των ερυθρολεύκων!

     Με όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ο Πορτογάλος προπονητής παρέταξε τον Ολυμπιακό στο ντέρμπυ με την ΑΕΚ στο άδειο και παράξενο Καραϊσκάκη

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου