ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: «ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΑΣ»

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024



«…ΜΕΤΑ ΞΕΣΠΑΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ»!
      Με τα λόγια αυτά ο Έλληνας διεθνής άσος του Ολυμπιακού ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μίλησε στην COSMOTE TV για το πως ένιωσε όταν σημείωσε το γκολ σε βάρος της παλιάς του ομάδας.
    «Είχα πει να μην πανηγυρίσω γιατί πέρασα χρόνια στην αντίπαλη ομάδα, ξέσπασα στον κολλητό μου» τόνισα. Και συνέχισε. «Είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ καιρό πριν. Δεν στέκομαι στο γκολ, αλλά γενικά στο πόσο συγκεντρωμένος ήμουν. Έχω δουλέψει, πέτυχα ένα γκολ, αλλά δεν κρίνεται κάτι. η χαρά μου θα έρθει με την πρόκριση».
      Μπορεί να μην πανηγύρισε το γκολ όπως ήθελε έτρεξε ομως αμέσως και στην αγκαλιά του κολλητού του, του Πασχαλάκη και το πανηγύρισε. Να τι είπε ο Αλεξανδρόπουλος γι’αυτό. «Ξέρει ο Πάσχα, ξέρω και εγώ, είχα πει στον εαυτό μου να μην πανηγυρίσω, γιατί έχω περάσει χρόνια στην αντίπαλη ομάδα και υπάρχει σεβασμός. Κράτησα το συναίσθημά μου, τα κατάφερα, μετά ξέσπασα στον κολλητό μου. Εάν δεν είχαμε δεχθεί το γκολ θα ήμασταν περισσότερο χαρούμενοι»!
       Όταν ρωτήθηκε για τη θέση που παίζει τόνισε. «Από την στιγμή που δίνει η οδηγία ο προπονητής, προσπαθώ να αρπάξω την ευκαιρία. Πιέζω»

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου