ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΗΣ ΔΩΡΙΣΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ!

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024



ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΑΣ 
ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ 
ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
      Ευτυχώς που υπάρχουν και οι άνθρωποι του μεροκάματου οι οποίοι με τη σύνταξη τους και από το υστέρημα τους από τις οικονομίες μιας ζωής, ενισχύουν τα νοσοκομεία μας στην επαρχία. 
      Μπράβο λοιπόν στη συνταξιούχο δασκάλα η οποία προσέφερε ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κιλκίς. Η δασκάλα εξόπλισε το Κέντρο Υγείας Μεγάλης Βρύσης και ενίσχυσε οικονομικά ανθρώπους από τον τόπο της που είχαν ανάγκη, λέει το ρεπορτάζ. 
       Ο λόγος για την κ. Σοφία Προκοπίδου, η οποία για την κοινωνική προσφορά της τιμήθηκε. Τη κ. Προκοπίδου τίμησε για την κοινωνική της προσφορά ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς. Όπως είπε στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Κώστας Παπανικολάου, «η κ. Προκοπίδου από τη Μεγάλη Βρύση, πρόσφερε στη μνήμη των προσφύγων γονιών της και του αδελφού της, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κιλκίς. Ακόμη, εξόπλισε το Κέντρο Υγείας Μεγάλης Βρύσης και ενίσχυσε οικονομικά ανθρώπους από τον τόπο της που είχαν ανάγκη». 
       Στο χαιρετισμό του ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης τόνισε «τη σημασία των προτύπων, όπως η κ. Προκοπίδου, για να κάνουμε βήματα μπροστά. Δεν μπορούμε να προχωρούμε ως κοινωνία, όταν αγνοούμε τα πρότυπα που είναι δίπλα μας, την ώρα που έχουμε ανάγκη προτύπων»! 
       Φανερά συγκινημένη ανέβηκε στο βήμα η κ. Προκοπίδου, η οποία στο χαιρετισμό της τονισε. «Όταν πέθανε ο αδελφός μου, αποφάσισα να πουλήσω το διαμέρισμα που είχα στην κατοχή μου και να δωρίσω το ασθενοφόρο αυτό στη μνήμη του». Ακολούθως η κ. Προκοπίδου πρόσθεσε. «Αυτό μπορεί να κάνει ο καθένας μας. Και από το υστέρημα ο καθένας μπορεί να δώσει κάτι, αρκεί να θέλουμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας, την πατρίδα μας»! 
        Αξίζουν πολλά μπράβο στη δασκάλα που έμαθε γράμματα στα παιδιά και δίδαξε σήμερα την πολιτεία. 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου