ΜΕΓΑΛΗ Η ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ!

Παρασκευή 05 Ιανουαρίου 2024



Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ!
   «Μη βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο»! Είπε ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης θέλοντας να κάνει επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, επειδή δεν τον ικανοποίησε η δήλωση του για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. 
     Τι ακριβώς έγινε;
     Στο περιθώριο της ορκωμοσίας των νέων υπουργών και υφυπουργών ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε για το πότε θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο προς ψήφιση, με τον ίδιο να απαντά: "Μη βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο. Πρώτα θα εξηγήσουμε τι θέλουμε να κάνουμε και μετά θα μιλήσουμε για χρονοδιάγραμμα".Μ
     Ύστερα από αυτά ο ευρισκόμενος στην Αμερική Στέφανος Κασσελάκης θέλοντας να κριτικάρει τον πρωθυπουργό ανάμεσα στα αλλά είπε και την φράση "μη βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο"!  Επειδή ο Κασσελάκης δεν ξέρει τι σημαίνει ο ίδιωματισμός αυτός θα πρέπει κάποιος να του εξηγήσει. Λοιπόν.  
       Η φράση "μη βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο" είναι ιδιωματισμός που χρησιμοποιείται κατά κόρον στην ελληνική γλώσσα όταν κάποιος θέλει να κάνει τα πράγματα με τη λάθος σειρά!
        Αυτό δεν κατάλαβε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και έκανε αυτή την «γκάφα ολκής», όπως λένε και οι ίδιοι οι συνεργάτες του! Πολλοί μάλιστα μιλάνε και για ΕΠΙΚΗ ΓΚΑΦΑ! Εντάξει ρε  Στέφανε δεν ήξερες δεν ρώταγες! 
        Είπε ακόμη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ότι “ο “φιλελεύθερος" Κυριάκος Μητσοτάκης, μόλις παρομοίασε χιλιάδες συμπολίτες του με άλογα! Η ισότητα είναι το "κάρο"; Και η "σέλα" ποιος είναι; Το νομοσχέδιο που δε φέρνει προς ψήφιση; Ή μήπως ο Βορίδης;”
          Χμ!
          Τα σχόλια δικά σας
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου