ΟΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ: «ΕΔΩΣΑ ΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ 2004 ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ!

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024





ΟΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ: «ΕΔΩΣΑ ΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ 2004»!

                  «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το 
                    καλοκαίρι του 2004»!
     Τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όταν παρέδιδε το βραβείο στο πρωτομάστορα της ποιο μεγάλης επιτυχίας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου τον Ότο Ρεχάγκελ. Τον κορυφαίο Γερμανό προπονητή που οδήγησε την Εθνική μας στην κατάκτηση του Euro 2004, αλλά και για την πορεία στο Μουντιάλ του 2010. Ο Ότο Ρεχάγκελ, τιμήθηκε στα Gazzetta Awards στο Μέγαρο Μουσικής. 
     Μάλιστα φανερά συγκινημένος ο πρωθυπουργός και αισθανόμενος την μεγάλη τιμή που βραβεύει το δικό μας Ότο, υπογράμμισε. «Τιμάμε έναν άνθρωπο, ο οποίος υπήρξε πρωταγωνιστής μιας μοναδικής διαδρομής, μιας μοναδικής προσπάθειας που έφερε την πατρίδα μας στην κορυφή της Ευρώπης. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το καλοκαίρι του 2004. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι 20 χρόνια μετά να τιμήσουμε το στρατηγό αυτής της προσπάθειας. Είναι μια ενδιαφέρουσα συγκυρία. Θέλω να ευχηθώ τα βραβεία να συμπέσουν με το άνοιγμα των γηπέδων με διαφορετικούς κανόνες από αυτούς που ζήσαμε και βιώσαμε στο παρελθόν».
     Από την πλευρά του ο αρχιτέκτονας της ιστορικής εκείνης επιτυχίας του Ποδοσφαίρου μας το 2004 ο Ότο Ρεχάγκελ παραλαμβάνοντας από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το βραβείο του τόνισε. «Τώρα που πήρα το βραβείο, έδωσα ευχή στον πρωθυπουργό να παίρνει έξυπνες αποφάσεις όπως εμείς στην Πορτογαλία το 2004»! Και συνεχίζοντας ο βασιλιάς Ότο απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό είπε. «Όταν είσαι κάπου υπεύθυνος, πρέπει να παίρνεις αποφάσεις που να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Γνώρισα την αδερφή σας, Ντόρα Μπακογιάννη και περάσαμε ωραίες στιγμές».
     Να προσθέσουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραβρέθηκε στην τελετή συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η οποία απένειμε βραβείο στη Φανή Χαλκιά για τη συνολική προσφορά της στον αθλητισμό. Στην τελετή παραβρέθηκε και ο Αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου