ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ»!

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024



ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ!

     Αυτή την είδηση έδωσε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο σπουδαίος Έλληνας προπονητής που εργάζεται εδώ και χρόνια στη Σαουδική Αραβία Δώνης. 
     Ο Γιώργος Δώνης ξέσπασε τη Δευτέρα, έπειτα από την ήττα της Αλ-Γουέχντα από την Αλ-Ιτιχάντ και αποκάλυψε ότι στην ομάδα όλοι είναι απλήρωτοι από τον Νοέμβριο. Στο πλευρό του φίλαθλοι στο X/Twitter.
      Στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης περιέργαψε τις δύσκολες στιγμές που βιώνει στη Σαουδική Αραβία και την Αλ-Γουέχντα, αφού τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του είναι απλήρωτοι από τον Νοέμβριο.
      Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημόσια στο ζήτημα έπειτα από την ήττα στις καθυστερήσεις από την πρωταθλήτρια Αλ-Ιτιχάντ.
    «Η υπομονή αρχίζει να εξαντλείται με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Λαμβάνουμε πολλές υποσχέσεις αλλά δεν βλέπουμε πράξεις. Η Αλ Γουέχντα είναι ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά πρέπει να δουλέψουμε όπως κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Η οικονομική κατάσταση στον σύλλογο είναι κακή, δεν παίρνουμε μισθό. Πήραμε τον πρώτο τον Νοέμβριο και μέχρι τώρα δεν λάβαμε άλλον και επίσης δεν υπάρχουν μπόνους», αποκάλυψε στους δημοσιογράφους. 
        Και μετά λένε πολλοί «πάω στη Σαουδική Αραβία για να σωθώ…»!
        Τα σχόλια δικά σας.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου