ΝΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024



ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΟΣ!

     Ο πρώτος (ημι)τελικός στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ Παναθηναϊκού που τα είχε όλα (ωραία μπάλα, γκολ, αποβολές και προστριβές) έληξε με νικητές τους πράσινους!
     Ο Παναθηναϊκός, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, διατήρησε την υπεροχή του αγώνα. Είχε κατοχή μπάλας. Καλή ανάπτυξη. Πολλές τελικές. Και στην κυριολεξία έκλεισε τον ΠΑΟΚ στα καρέ του. 
      Η κατάσταση δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις πολλές αλλαγές που έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Οι πράσινοι συνέχισαν να έχουν κατοχή μπάλας και να πατάνε την περιοχή των ασπρόμαυρων. Έτσι και ύστερα από εντυπωσιακή συνεργασία των παικτών του, ο Παναθηναϊκός στο 53’ σημείωσε με κοντινό σουτ του Σποραρ γκολ (0-1) που έμελλε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα! Μια…κοκορομαχία είχαμε στο 79’ μεταξύ του Τάισον και του Μπακασέτα που τους στοίχισε την αποβολή τους!
     Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βλέποντας πως χάνεται η παρτίδα έκανε πολλές αλλαγές και ο ΠΑΟΚ απείλησε πολλές φορές μετά το γκολ που δέχθηκε, την εστία του Παναθηναϊκού. Όμως σκόνταψε στα δοκάρια και στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού! 
     Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έκανε το πρώτο βήμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πήρε και την πρόκριση για τον τελικό. Ο ΠΑΟΚ είναι ικανός να ανατρέψει το 1-0 και να πανηγυρίσει αυτός για την πρόκριση! Όλα λοιπόν θα κριθούν στο δεύτερο (ημι)τελικό που θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου