ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ»!

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024



ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: «ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ»
     Την άποψη αυτή εξέφρασε στον Ραδιοφωνοκο Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδας ο Μακαριοτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Είπε δηλαδή αυτό που φωνάζουν σχεδόν όλοι οι Έλληνες! Ζήτησε λοιπόν το αυτονόητο.
      Ονομαστική ψηφοφορία στη σημερινή ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών ζητά με δήλωσή του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, με αφορμή την κατάθεση του εν λόγω νομοσχεδίου σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.
       Συγκεκριμένα ο Μακαριότατος στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος στο 89,5 FM τόνισε. «Η χώρα μας είναι μια δημοκρατική χώρα μέσα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Μάλιστα, ο ελληνικός λαός είναι δημοκρατικός και δίδαξε τη δημοκρατία από αρχαιοτάτων χρόνων. Καλό θα ήταν, λοιπόν, στην πλήρη ελεύθερη έκφραση της Δημοκρατίας που εμφορείται το ελληνικό Κοινοβούλιο, η συγκεκριμένη ψηφοφορία να είναι ονομαστική. Με αυτόν τον τρόπο και τη δημοκρατία διασφαλίζουμε και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, κατά τον καλύτερο τρόπο».
          Σήμερα να θυμίσουμε  ότι το νομοσχέδιο συζητείται και ψηφίζεται στην Ολομέλεια, μετά τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου