ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΡΕΘ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου 2024



ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
     Είναι αλήθεια.
     Ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει πως δεν θα κάνει αλκές μεταγραφές. Στην ανακοίνωση του όμως υπήρχε ένα  ΕΚΤΟΣ κι’αν βρεθεί κάτι καλό. Φαίνεται λοιπόν πως αυτή η εξαίρεση βρέθηκε. Και όπως λέει το ρεπορτάζ πρόκειται για τον Πέρεθ τον γνωστό διεθνή εξτρέμ της Θέλτα. 
     Έτσι έχουμε τούτες τις ώρες ένα μεταγραφικό «θρίλερ» στο φινάλε για τον Ολυμπιακό με τον Ισπανό εξτρέμ της Θέλτα, Κάρλες Πέρεθ, να αποτελεί… στόχο κάτω από τα ραντάρ.
      Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κλείσει εντυπωσιακά το χειμερινό «παζάρι»! Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ «οι ερυθρόλευκοι «τρέχουν» για να ολοκληρώσουν τις προσθήκες στο ρόστερ την ώρα που είναι δεδομένο πως θα έχουμε αρκετές αποχωρήσεις.
Η ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης είναι αυτό που «καίει» περισσότερο τον Καρβαλιάλ, ειδικά αν τελικά προκύψει αποχώρηση του Μπιέλ, με τον Καμπράλ να έχει προταθεί εδώ και καιρό και τον Κάρλες Πέρεθ να έρχεται τώρα στο προσκήνιο. Και ο Ολυμπιακός κάνει ήδη τις κινήσεις του.
Και μάλιστα δυνατά καθώς πρόκειται για επιλογή του Καρβαλιάλ, παίκτης που γνωρίζει πάρα πολύ καλά από την περσινή κοινή παρουσία τους στην Θέλτα».
        Σημ. Συντ. Ακούγεται πως ο Ολυμπιακός παίρνει έναν τερματοφύλακα που ανήκε στον Παναθηναϊκό!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου