ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου 2024ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 
ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Μεταγραφές δεν έχουμε μόνο στο ποδόσφαιρο και στα άλλα αθλήματα. 
      Όχι ασφαλώς. Έχουμε και στην πολιτική ζωή. Και μάλιστα αυτές οι μεταγραφές ισχύουν όλο τον χρόνο! 
      Μια τέτοια μεταγραφή έγινε πριν κιγες ώρες. Η Νέα Δημοκρατία με γρήγορες κινήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πήρε από το ΠΑΣΟΚ την Εφη Χριστοφικοπούλου, που ανήκει στο κεντρώο χώρο. Έτσι η ΝΔ ενισχύει το κέντρο της. 
      Η Εύη Χριστοφιλοπούλου ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του
Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε η πρώην υφυπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου.
     Να υπογραμμίσουμε πως ο πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του τόνισε ότι «με χαρά υποδέχομαι στη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, την Εύη Χριστοφιλοπούλου. Μια πολιτικό με την οποία, παρότι προερχόμασταν από διαφορετικούς χώρους, συνεργαστήκαμε άψογα στο παρελθόν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κι έχει δημόσια στηρίξει τις μεταρρυθμίσεις που προωθήσαμε στη διάρκεια της σημερινής και της προηγούμενης κυβερνητικής μας θητείας».
      Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «οι πόρτες της Νέας Δημοκρατίας ήταν και παραμένουν ανοιχτές για εκείνους που συμμερίζονται το πολιτικό μας όραμα και έχουν τη διάθεση να αγωνιστούν για την υλοποίησή του».
      Από την πλευρά της η Εύης Χριστοφιλοπούλου τόνισε ότι εδώ και καιρό έχει λάβει σαφής θέση υπέρ της κυβέρνησης. «Εδώ και καιρό έχω λάβει δημοσίως σαφή θέση και έχω στηρίξει την Κυβέρνηση που χειρίστηκε με επιτυχία πολλαπλές κρίσεις, προώθησε σημαντικές μεταρρυθμίσεις και πέτυχε αξιοθαύμαστα αποτελέσματα για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας»,τόνισε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε. «Σήμερα έχοντας συναίσθηση της ευθύνης μου, συστρατεύομαι με τη Νέα Δημοκρατία και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει αποδείξει ότι διαθέτει ένα σαφές πολιτικό όραμα, με προοδευτικό πρόσημο και απτό έργο που πηγαίνει την Ελλάδα μπροστά».
      Ακόμη η Εύη Χριστοφιλοπούλου ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του και τον διαβεβαίωσε ότι θα τον τιμήσει «στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις το πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης και τις μεταρρυθμίσεις που εκσυγχρονίζουν και αλλάζουν τη χώρα».
Καταληκτικά η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «κοιτάμε μπροστά και προχωράμε μπροστά κρατώντας την κοινωνία μας ενωμένη και την Ελλάδα δυνατή στην Ευρώπη και τον κόσμο».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου