Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΤΥΠΑ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ!

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024
Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

ΚΤΥΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ!


      Σήμερα ΟΛΗ η φίλαθλη Ελλάδα έχει στρέψει το βλέμμα της στον αγώνα που δίνει ο Ολυμπιακός στη Βουδαπέστη για το Κόνφερενς Λιγκ. 

      Είναι η ρεβάνς του πρώτου αγώνα που διεξήχθη στο «Γεώργιος Καραισκάκης» και στον οποίο ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει με 1-0, γκολ που σημείωσε ο Ελ Κααμπί, στο ποιο κρίσιμο σημείο της συνάντησης!

       Απόψε ο Ολυμπιακός καλείται να διαφυλάξει το 1-0 και φυσικά να κερδίσει να πάρει την πρόκριση και να φέρει πολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα. 

       Προσωπικά πιστεύω πως ο Χοσέ Λουις Μεντιλίμπαρ ο Ισπανός προπονητής έχει ετοιμάσει έτσι την ομάδα του και θα… «κτυπήσει» την Φερενσβάρος εκεί που πονάει, στα αδύνατα σημεία της!

         Εν τω μεταξύ από την ΠΑΕ ανακοινώθηκε ο τρόπος που οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα φθάσουν στο γήπεδο και κυρίως τι πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα.

           Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ 

          Αναλυτικά οι σχετικές οδηγίες:

     Το σημείο συνάντησης για τους φιλάθλους μας στη Βουδαπέστη, από το οποίο θα μεταφέρονται στο σημείο ανταλλαγής των vouchers με εισιτήρια, είναι στο City Park (Városliget).

Την ημέρα του αγώνα, ο χώρος για τους φιλάθλους (fan area) θα είναι ανοικτός  από τις 16:00 έως τις 19:00 (τοπική ώρα). Τα αστικά λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια μεταξύ του σημείου συνάντησης στο City Park και του σημείου ανταλλαγής voucher για τους φιλάθλους από τις 17:00 έως τις 19:00 (τοπική ώρα).

Δείτε ακριβώς το σημείο συνάντησης:

 Το σημείο ανταλλαγής voucher για τους φιλάθλους ανοίγει στις 16:30 (τοπική ώρα). Είναι υποχρεωτική η παρουσία όλων των φιλοξενούμενων φιλάθλων στο σημείο αυτό (μόνο οι φίλαθλοι του τομέα E). Στο σημείο αυτό οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα ατομικά vouchers που αγόρασαν από την ΠΑΕ, ενώ θα πρέπει να φέρουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο (όχι φωτοτυπία ή φωτογραφία). Η ανταλλαγή των vouchers θα πραγματοποιείται από τις 17:30 έως τις 19:00.
Η είσοδος στη ζώνη των φιλάθλων θα επιτραπεί σε όσους φιλάθλους πληρούν τα κριτήρια αυτά μετά τον σωματικό έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί από το κατά τόπους προσωπικό ασφαλείας. Το κάθε ατομικό voucher θα αντικατασταθεί με (μη προσωποποιημένο) εισιτήριο αγώνα.

Στο ίδιο σημείο θα υπάρχει καντίνα και χημικές τουαλέτες για τους επισκέπτες στη ζώνη των φιλάθλων. Μετά τη διαδικασία αυτή, τα αστικά λεωφορεία θα μεταφέρουν τους φιλάθλους στο εσωτερικό του τομέα E (τομέας φιλοξενούμενων).

Δεν θα γίνονται δεκτά μετρητά στο εστιατόριο του τομέα. Οι πληρωμές θα γίνονται μόνο μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, συνεπώς παρακαλούμε να μην φέρετε νομίσματα εντός του σταδίου (κυρίως για να μην γίνει ρίψη τους εντός του γηπέδου).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, τα αστικά λεωφορεία θα επιστρέψουν τους φιλάθλους στο City Park και στην εξωτερική ζώνη φιλάθλων (η αστυνομία θα συνοδεύσει πεζή όλους όσοι θα έχουν έρθει μεμονωμένα ή με λεωφορεία).

Σε περίπτωση που δεν έρθετε στο σημείο συνάντησης τις ανωτέρω ώρες και δεν είναι ίδια τα στοιχεία του Voucher με το παραστατικό που θα ταξιδέψετε, δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο. Απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου (όχι φωτοτυπία ή φωτογραφία).

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου