ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΧΙ ΒΟΜΒΑ! ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024



ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΧΙ ΒΟΜΒΑ, ΑΛΛΑ ΕΒΑΖΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ!
      Η Ελληνιξη Αστυνομία έδρασε γρήγορα και τα αποτελέσματα φάνηκαν άμεσα. Έτσι στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται 10 πρόσωπα, ποινικοί και αντιεξουσιαστές, δυο στρατιωτικοί και μία γυναίκα, ο ρόλος της οποίας ήταν αρχηγικός!
      Γυναίκα όχι βόμβα, αλλά έβαζε βομβες. Ανήκει όπως λένε στην ομάδα των αντιεξουσιαστών! 
      Να προσθέσω πως η γυναίκα αυτη, ο ρόλος της οποίας ερευνάται από την αντιτρομοκρατική, σύμφωνα με τις πληροφορίες «θέλουν να έχει τοποθετήσει τουλάχιστον μια βόμβα, από τις 5 επιθέσεις που χρεώνονται στην οργάνωση»!
      Όπως λέει το ρεπορτάζ, «τα 10 πρόσωπα που συνέλαβε η Αντιτρομοκρατική και κατηγορούνται για συμμετοχή στην οργάνωση "Σύμπραξη Εκδίκησης" φαίνεται να ευθύνονται για τουλάχιστον 5 επιθέσεις, με την πιο σοβαρή από αυτές να είναι η αποστολή παγιδευμένου φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Από την ταυτότητα των συλληφθέντων, προκύπτει και το πώς έχει μεταμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, η δράση της εγχώριας τρομοκρατίας. Στα μέλη της οργάνωσης βρίσκονται γνωστοί ποινικοί αλλά και αναρχικοί, γεγονός που πιστοποιεί τη διασύνδεση των τρομοκρατών με πρόσωπα από τον υπόκοσμο, σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί εντός των φυλακών, με στόχο ληστείες κατ΄αρχήν, αλλά με άρωμα αντισυστημικό. Πολιτική δράση δηλαδή, με το αζημίωτο για τα μέλη του υποκόσμου». 
        Σε άλλο σημείο οι αστυνομικοί συντάκτες τονίζουν ότι «Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται και 2 εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που φέρονται να είχαν ρόλο "συνεργάτη", χωρίς άμεση συμμετοχή δηλαδή στην ίδια την οργάνωση. Ο πυροτεχνουργός προδόθηκε από τον φάκελο που εστάλη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, αφού πάνω στον φάκελο που δεν εξερράγη, βρέθηκε το δικό του DNA. Μένει τώρα να βρεθεί και το άτομο που πήγε τον φάκελο στο δικαστικό μέγαρο»

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου