Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2024 



ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΑΛΒΕΡΔΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΖΟΣΕ ΛΟΥΙΣ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ!

         Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι μιλάνε για τον 
         Ζοσέ Λουις Μεντιλίμπαρ με τα καλύτερα 
         λόγια. Λένε πως «το τρίπτυχο του 
         Μεντιλίμπαρ είναι η πειθαρχία, το βάρος 
         που ρίχνει στην άμυνα και η κατοχή που 
         επιζητάει από τους ποδοσφαιριστές του».
     Είναι αλήθεια πως ο Ευάγγελος Μαρινάκης επικοινώνησε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και του ζήτησε να επιστρέψει στην ομάδα. Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη του Βάσκου για τον Ολυμπιακό. Ήθελε να κάνει το μπαμ. Ομως όπως έγινε γνωστό «η μεγάλη επιστροφή του Βάσκου δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί σε αυτό το σημείο, σε αυτό το timing, καθώς ο Βαλβέρδε δεν θέλει να αφήσει την αγαπημένη του Αθλέτικ Μπιλμπάο. Και δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει, σε μία σεζόν που η ομάδα του παλεύει για την έξοδο στο Champions League (βρίσκεται στο -3 από την 4η θέση), ενώ παράλληλα βρίσκεται... ένα παιχνίδι μακριά από τον τελικό Κυπέλλου αφού την Τετάρτη νίκησε 1-0 στον πρώτο ημιτελικό μέσα στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης»!
     Έτσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε πρότεινε στον Μαρινάκη μεταξύ άλλων και τον φίλο του Μεντιλίμπαρ! Όπως μου είπαν από το περιβάλλον του προέδρου και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού «είναι γνωστό το πόσο εκτιμά ο πρόεδρος των Ερυθρολεύκων τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, συνεπώς η σύστασή του για τον Μεντιλίμπαρ μέτρησε πολύ στα υπέρ του έμπειρου Βάσκου. Οι εξελίξεις έτρεξαν και πλέον αναμένουμε μόνο την επικύρωση της συμφωνίας για να πιάσει Λιμάνι ο άνθρωπος που οδήγησε τη Σεβίλλη στην κατάκτηση του περυσινού Europa League»
     Ο Ζοσέ Λουις Μεντιλίμπαρ έρχεται στην Ελλάδα το Σάββατο και αφού υπογράψει το συμβόλαιο το απόγευμα θα παρακολουθήσει τον αγώνα της νέας του ομάδας. 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου