Ο ΒΟΚΟΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΑΜΙΑΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 



Ο ΒΟΚΟΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ…ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Ζούμε σε μια χώρα που όταν λες ή γράφεις την αλήθεια είσαι καταδικασμένος σε…αφανισμό!  Στη χώρα που άνθισε η δημοκρατία και δίνει σε όλο τον κόσμο το Ολυμπιακό Φως! Το φως της ειρήνης και της ελπίδας. Σε αυτή την χώρα λοιπόν επικρατεί το ψέμα και οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι δίνουν και παίρνουν, όπως αυτή που έγινε πρόσφατα μεταξύ Λαμίας ΑΕΚ για τον ποδοσφαιριστή Τσιλούλη και ο προπονητής της Λαμίας ο Λεωνίδας Βόκολος το έμαθε λίγες ώρες πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ όταν ο ιδιος ο παίκτης αρνήθηκε να αγωνιστεί! 
     Τέτοιες συμπεριφορές είναι ανάρμοστες και καταδικαστέες από όλους! Εκείνοι που το βλέπουν διαφορετικά είναι οι οπαδοί της συγκεκριμένης ομάδας, που πέρασε από την Λαμία χωρίς να ιδρώσει! 
      Ο Λεωνίδας Βόκολος τα αποκάλυψε όλα αυτά και τώρα κινδυνεύει να απολυθεί! Ναι αυτή είναι η αλήθεια! Τρελή ναι! Όμως όποιος λέει η γράφει την αλήθεια είναι εκτός, ας έχει σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό και σήμερα εάν δεν έχανε κάποια παιχνίδια θα ήταν σίγουρα στην έκτη θέση! Ο Έλληνας 53χρονος προπονητής της Λαμίας λοιπόν, ο Λεωνίδας Βόκολος, αναμένεται να μείνει άνεργος μετά την αποκάλυψη που έκανε! 
     Στη Λαμία όλοι μιλούν με κολακευτικά λόγια για τον Βόκολο και όπως λένε «οι δηλώσεις που έκανε φαίνεται πως χάλασαν το οργανωμένο σχέδιο των διοικούντων του συλλόγου στον οποίον βρίσκεται και των κιτρινόμαυρων τους οποίους ξεμπρόστιασε και για αυτόν τον λόγο είναι υπαρκτό και πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να λυθεί το συμβόλαιό του, δηλαδή να πληρώσει με απόλυση το ότι είπε απλά την αλήθεια, σε ένα ακόμη απίστευτο σκηνικό βγαλμένο από τα πιο τρελά όνειρα της «εγκληματικής οργάνωσης» και της εξυγίανσης»!
      Αυτή είναι η αλήθεια. Είτε αρέσει σε κάποιους. Είτε όχι!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου