ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ CAS

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024



ΤΡΙΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
ΤΟΥ CAS ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

    Αύριο μεθαύριο το πολύ μέχρι το Σαββατοκύριακο αναμένεται να βγει να  ανακοινωθεί η απόφαση του CAS για την υπόθεση του Χουάνκαρ και την τύχη του ντερμπυ των αιωνίων. Στον Ολυμπιακό περιμένουν τη θετική κατάληξη της προσφυγής! Ο Ολυμπιακός έχει ήδη τιμωρηθεί και βέβαια έχει εκτίσει και την ποινή των 2 αγωνιστικών τους κεκλεισμένων των Θυρών, με Παναιτωλικό αλλά και με Αστέρα Τρίπολης. Από εκεί και πέρα τα βασικά ενδεχόμενα τα σενάρια  σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι τρία.
* 1) Να μην αλλάξει η ποινή από το CAS: Να κρίνει δηλαδή το CAS πώς ορθώς τα αρμόδια όργανα της Λίγκας και μετά της ΕΠΟ πήραν μία τέτοια απόφαση. Μία απόφαση υπέρ του Παναθηναϊκού.

* 2) Να απορριφθεί / ανατραπεί η επιβληθείσα ποινή: Να αξιολογηθεί πώς λανθασμένα το ματς κατακυρώθηκε στον Παναθηναϊκό και εις βάρος του Ολυμπιακού. Σε αυτό το σενάριο θα επιστραφεί ο ένας βαθμός και θα πρέπει τα αρμόδια όργανα να δουν τι θα γίνει με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση η οποία δεν ολοκληρώθηκε.

* 3) Να υπάρξει μεταρρύθμιση της ποινής: Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ενδεχομένως να επιστραφεί ο ένας βαθμός στον Ολυμπιακό και η άλλη ποινή να μείνει ώς έχει ή να αποφασιστεί κάτι άλλο που θα τροποποιεί μερικώς την υπάρχουσα τιμωρία.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου