Ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ SURVIVOR!

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024



Ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ SURVIVOR!

     Η είδηση έρχεται από την Τουρκία! Και σύμφωνα με αυτή ο διάσημος παλιός διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ο Ροναλντίνιο που έγραψε χρυσές ποδοσφαιρικές σελίδες στην ιστορία αγωνιζόμενος τόσο  στη χώρα του, όσο και στην Ευρώπη τις επόμενες ώρες  θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο.    
     Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το τηλεγράφημα «ο Ρονάλντινιο θα πάει στον Άγιο Δομίνικο για λογαριασμό του τουρκικού Survivor»! Και η είδηση αναφέρει. «Το τρέιλερ του επεισοδίου της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου  προανήγγειλε την ανακοίνωση του Ατζούν στους παίκτες, λέγοντας ότι θα είναι ένας παγκοσμίως γνωστός ποδοσφαιριστής και από τους καλύτερους όλων των εποχών.
     Το μυαλό όλων όσων παρακολουθούν το reality show πήγε στον Μεσούτ Οζίλ που έχει κρεμάσει τα παπούτσια του, ωστόσο τελικά αυτός είναι ο Ροναλντίνιο, ο οποίος θα συμμετάσχει σε ένα επεισόδιο για να παίξει ποδοβόλεϊ»!
     Ο γνωστός Τούρκος παραγωγός ο Ατζούν τόνισε για το θέμα αυτό. «Είπα στον Ροναλντίνιο, έλα στο Survivor, να παίξουμε ποδοτένις. Με ευχαρίστησε, δεν είχε κανένα πρόβλημα. Θα είναι μαζί μας στον Άγιο Δομίνικο τις επόμενες ώρες»! Οι χαμογέλασαν και χειροκρότησαν στο άκουσμα της είδησης…

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου