ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ: «ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ»! ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ!

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024



ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ: «ΚΑΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ»!

          «Από τις 12 Φεβρουαρίου που άνοιξαν 
           τα γήπεδα δεν αφήνει η ΔΕΑΒ να πέφτει 
           κάτω ούτε καρφίτσα! Την ώρα που θα 
           πέφτει κροτίδα την επόμενη αγωνιστική 
           θα κλείνει το γήπεδο»! Τόνισε σε τηλεοπτική συνέντευξη του ο υπουργός αθλητισμού Γιαννης Βρούτσης. Κατά τη διάρκεια την συνέντευξης ο υπουργός αναφέρθηκε στα νέα μέτρα κατά της βίας που έχουν τεθεί ήδη σε ισχύ ενώ υπεραμύνθηκε της απόφασης της κυβέρνησης να κλείσει για δύο μήνες τα ποδοσφαιρικά γήπεδα! «Δεν είναι ευχάριστο να παίρνεις δύσκολες αποφάσεις. Στείλαμε ένα ισχυρό μήνυμα σε όλους ότι η Πολιτεία δεν παίζει. Καλύτερα να είσαι χρήσιμος και ωφέλιμος παρά ευχάριστος.
Ήταν αναγκαίο και επιβεβλημένο να κλείσουμε τα γήπεδα για δύο μήνες. Σεβόμαστε το αυτοδιοίκητο, αλλά η Πολιτεία έχει την ευθύνη της ασφάλειας του πολίτη», τόνισε ο Γιάννης Βρούτσης. 
     Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, για τις κροτίδες, ο υπουργός Αθλητισμού τόνισε. «Αν επιβεβαιωθεί από τον εισαγγελέα ότι ο άνθρωπος που έχει συλληφθεί, πέταξε κροτίδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δικασθεί με τον νόμο περί αθλητικής βίας που ψηφίσθηκε το 2022, σημαίνει ότι θα πάει φυλακή για έξι μήνες τουλάχιστον, έως και πέντε χρόνια.
Πρέπει να το μάθουν όλοι. Η ποινή δεν εξαγοράζεται ούτε με κοινωνική εργασία, ούτε με καλή διαγωγή»! 
     Και ο κ. Βρούτσης κατέληξε. «Πάμε να χτυπήσουμε στη ρίζα, στον πυρήνα το πρόβλημα εκεί που δημιουργείται, στα γήπεδα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, εκεί που ομαδοποιούνται αυτές οι οπαδικές παρέες και αποκτούν μέσα από την ανωνυμία χαρακτηριστικά αγέλης. Και αυτό το νικάμε. 
Γιατί από 12 Φεβρουαρίου που άνοιξαν τα γήπεδα δεν αφήνει η ΔΕΑΒ να πέφτει κάτω ούτε καρφίτσα. Την ώρα που θα πέφτει κροτίδα την επόμενη αγωνιστική θα κλείνει το γήπεδο…»!
     Λέξη δεν είπε ο υπουργος (γιατί άραγε;) για τη διαιτησία που δυστυχώς τις περισσότερες φορές προκειμένου να φανεί υποστηρικτική σε μια συγκεκριμένη ομάδα ρίχνει λάδι στη φωτιά και ανάβει η βία! Έτσι δεν είναι;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου